Alicia Keys a James Corden zvou parodií "Shallow" ke sledování Grammy

10.02.2019 09:00 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Předávání Grammy je za rohem. Jak už od nás víte, moderátorkou letošního ročníku bude Alicia Keys, která přebírá pomyslnou štafetu od Jamese Cordena. A právě tito dva se v rámci Cordenovy The Late Late Show spojili a zvou ke sledování ceremoniálu parodií jednoho z největších hitů uplynulého roku - "Shallow". Duet Lady Gaga a Bradleyho Coopera z filmu "A Star Is Born" aspiruje hned na čtyři gramofónky, takže volba to byla příznačná.

Patnáctinásobná držitelka Grammy a oblíbený showman si text pozměnili, slyšíme tedy jejich humorný dialog o tom, co vše moderování takové akce obnáší. Keys k tomu hraje na piano a Corden občas dělá své klasické opičky. Pro tentokrát ponecháváme video bez číselného hodnocení.

Pokud vás jejich pozvánka oslovila, pak vás bude zajímat informace, že kanál ČT Art vysílá přímý přenos z udílení prestižních cen v noci z neděle 10. na pondělí 11. února. Začátek je dvě hodiny po půlnoci. Nejvíc nominací letos od akademiků obdržel Kendrick Lamar (osm), v patách jsou mu kanadský rapper Drake se sedmi příležitostmi nebo písničkářka Brandi Carlile se šesti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY