Blíží se IV. ročník In Music - festivalu pro ZOO

07.02.2003 09:28 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

In Music
© In Promotion
Pokud máte rádi pražskou ZOO a je vám smutno u srdce ze škod, které v zahradě napáchala srpnová povodeň, máte šanci podpořit dobrou věc. V sobotu 22. února se totiž v Paláci Akropolis uskuteční IV. ročník benefičního festivalu In Music - festival pro ZOO. Na akci, jejíž start je naplánován na 15. hodinu odpolední, vystoupí mimo jiné Colorfactory, Skyline a Roe-Deer.

Oproti loňskému ročníku, který byl zasvěcen spíše ostřejší rockové hudbě, bude letošní In Music více o klidnější a elektroničtější tvorbě. V sobotu se ve velkém sále představí postupně Satelit Kanibal, Sick Models, Blow, Roe-Deer, Skyline a Colorfactory. Po desáté bude tamtéž roztáčet své drum’n’bassové kotouče duo DJů Stanzim a Blue.

Jak ovšem bývá zvykem na řádných festivalech, program nebude omezen pouze na jednu scénu. Divadelní bar (Roxy Booking Stage) bude hostit DJs Dana Cooleye, Raie a Lucase. V malé, nebo-li ZOO scéně, se budou promítat videoprojekce a filmy, ve foyer se uskuteční výstava fotografií, k dispozici by měl být ještě další tematický spjatý program.

V momentě, kdy opustíte Palác Akropolis, ovšem nic nekončí, naopak dost možná začíná. Festivalovou vstupenku lze totiž využít k bezplatné návštěvě Zoologické zahrady v Praze, a to kdykoli během roku. Lístky (155,- Kč v předprodeji a 222,- Kč na místě) lze zakoupit buď v kavárně Paláce Akropolis, nebo v sítích Ticketpro a Ticketstream. Festival pořádá agentura In Promotion.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY