Backstreet Boys sázejí v "No Place" na přirozenost. V klipu poodhalují svoje soukromí

06.01.2019 17:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již 25. ledna se dočkáme "DNA", tedy deváté studiové desky americké kapely Backstreet Boys. Fanoušci z alba velmi dobře znají již dva songy, nyní pětice představuje třetí v pořadí.

Kolekce dvanácti písní bude k mání digitálně, na CD a černém i průhledném vinylu. Album otevře loňský hit "Don't Go Breaking My Heart" a chybět na něm nebude ani nedávný singl "Chances", který společně napsali Ryan Tedder a Shawn Mendes. Nejnovější ochutnávkou je pak kousek nazvaný "No Place".

Příjemně popový, leč nikterak výrazný song, zaujme asi nejvíc doprovodným videoklipem. Jak sami členové Backstreet Boys uvádějí, nikdy se netajili tím, že rodiny jsou prioritou jejich životů a bez jejich pomoci by nemohli svoji práci dělat. Rozhodli se tak ukázat něco málo ze svého soukromí a kamery pozvali do svých domovů. Výsledek vypadá naprosto přirozeně, což zároveň funguje i jako lidská pozvánka na nadcházející světové turné.

Připomeňme, že v rámci něj se pětice z Orlanda vrátí i do České republiky. Vstupenky na jejich pražskou show, která se uskuteční 22. června, se prodávají nad očekávání dobře. Pokud byste chtěli být u toho, na nic nečekejte a zakupte si je v exkluzivním předprodeji sítě Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY