Little Big se v dubnu vrátí do Prahy

01.12.2018 09:10 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Zatančit si choreo na "Skibidi" nebo si zakřičet "Everyday I'm Drinking"? Fanoušci ruských excentriků Little Big budou mít příležitost již 17. dubna příštího roku, kdy se muzikanti do Prahy vrátí po přibližně roce a půl. Prostory Lucerna Music Baru, kde v roce 2017 odehráli svůj divoký set, jim jsou již malé, proto je nyní vyměnili za větší Velký sál Lucerny. Již se tak ale stane bez zpěvačky liliputánky Olympie Ivlevy, která kapelu letos v dubnu opustila.

Kontroverzní parta kolem ikonického Iljy Prusikina vznikla v roce 2013 a od začátku se profilovala jako multižánrové a jen těžko uchopitelné uskupení, kterému jde především o provokaci a boření tabu. V letošním roce Little Big vydali hned dvě alba "Antipositive, Pt.1" a nejčerstvěji také jeho nástupce "Antipositive, Pt.2". Obsahují oba dva velké hity rezonující poslední dobou éterem "Faradenza" a "Skibidi". Klipy k písním mají na YouTube více než 50 miliónů zhlédnutí (v druhém případě dokonce přes 80 miliónů) a staly se z nich celosvětové hity. Ruská parta je také považována za evropskou odpověď na Die Antwoord.

Little Big měli do České republiky přijet již letos a stát se jednou z hvězd nového brněnského letního festivalu Urban Rock. Ten však byl pořadateli z organizačních důvodů zrušen.

Vstupenky na koncert velmi rychle mizí a zřejmě bude brzy vyprodáno. Zatím jsou lístky k dispozici na webu GoOut.cz za 695 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY