Lady Gaga s "I'll Never Love Again" uzavírá film "Zrodila se hvězda" a zároveň truchlí nad zesnulou kamarádkou

26.10.2018 12:53 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

O kasovním trháku "Zrodila se hvězda" už toho bylo napsáno víc než dost, přesto se Bradley Cooper a Lady Gaga ještě svého úspěchu nenasytili a zveřejnili v pořadí už třetí videoklip. Tentokrát v něm zpívá pouze představitelka filmové Ally. Došlo na zřejmě vůbec nejemotivnější písničku z celého snímku, "I'll Never Love Again", které patří závěrečná scéna se smyčcovým orchestrem v pozadí. Zpěvačka ji napsala ve spolupráci s písničkářkou Hillary Lindsay, se kterou společně tvořily i hit "Million Reasons" z dosud poslední řadovky Lady G. nazvané "Joanne".

Gaga je tu jemná i melodramatická... a lecčíms připomíná Whitney Houston. Ne nadarmo jsme skladbu v recenzi soundtracku označili za "její 'I Will Always Love You'". Také použité záběry na zpívající interpretku většinou podtrhují její srdceryvnost. Možná si kdekdo pomyslí, že ta zde jistě svůj stesk zbytečně přehrává. O to víc překvapí informace, že tato scéna se natáčela v den, kdy po boji s rakovinou zemřela její nejlepší kamarádka a dlouholetá spolupracovnice Sonja Dunham.

"Měli jsme to za třicet minut točit, když mi volal její manžel. Sedla jsem do auta a jela za ní. Propásla jsem ji o patnáct minut," zavzpomínala Gaga. Když se vrátila, nazpívala onu závěrečnou scénu. "Všechno, co jsem v ten moment chtěla, bylo zpívat. Nikdy na ten den nezapomenu," říká. A fanoušci možná dlouho nezapomenou na její interpretaci této písně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY