Troye Sivan se pro "Revelation" spojil s Jónsim ze Sigur Rós

25.10.2018 20:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Fanoušci možná mohli být trochu zklamaní, že druhá deska Troye Sivana "Bloom" obsahuje jen deset skladeb, zpěvák nás ale nepřestává zásobovat dalšími nealbovými písničkami. Nejdříve v březnu poskytl Jackem Antonoffem produkovaný song "Strawberries & Cigarettes" na soundtrack k filmu "Love, Simon", před pár týdny si zahostoval u Charli XCX v hitovce "1999" a nyní do světa vyslal další soundtrackovou záležitost "Revelation".

Písnička je spoluprací s Jónsim, frontmanem kapely Sigur Rós, a jedná se o nádhernou baladu, která stojí na jednoduchém klavírním motivu a atmosférických Jónsiho plochách. Skladba je součástí hudebního doprovodu filmu "Boy Erased", v němž hraje Sivan jednu z menších rolí. Snímek vypráví pravdivý příběh dospívajícího chlapce v rodině baptistického pastora, který si po coming outu musí vybrat, zda opustí rodinu, která se s jeho zálibou v jiných chlapcích nehodlá smířit, nebo se zkusí nechat převychovat...

Rodiče hrají Nicole Kidman a Russel Crowe, tudíž se pravděpodobně můžeme těšit na herecký koncert. Snímek má za oceánem premiéru počátkem listopadu, my se jej dočkáme až v březnu příštího roku. "Revelation" ovšem zní jako perfektní hudební doprovod právě takového filmu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY