Imagine Dragons vydají v listopadu novinku "Origins"

04.10.2018 09:39 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Zatímco jiné kapely mají většinou mezi novými deskami delší a delší časové rozestupy, Imagine Dragons naopak zrychlují. Až si člověk říká, kdy na skládaní a nahrávání nové hudby při všem tom koncertování berou čas. Skupina každopádně oznámila, že na následovníka třetího alba "Evolve" z června minulého roku se můžeme těšit už za měsíc.

Imagine Dragons - Origins
© facebook interpreta
Novinka ponese název "Origins" a slyšet ji budeme moci od 9. listopadu. Písničky na kolekci produkovali Joel Little (Lorde, Khalid), Mattman & Robin (Selena Gomez, Carly Rae Jepsen) a John Hill (Florence And The Machine)​. Kapela nijak nešetří ani s počtem skladeb, kterých bude celkem patnáct, s tracklistem se ale prozatím ještě nesvěřila. Budou mezi nimi ale i v minulých týdnech vydané "Natural" a aktuální "Zero". Druhá jmenovaná se objeví také na soundtracku k animáku "Raubíř Ralf a internet", lyric video k ní si můžete pustit pod článkem.

Jednu z nových písniček Imagine Dragons určitě představí živě i na American Music Awards, které se budou předávat 9. října.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY