Kamil Střihavka & Leaders! oznámili termín svého tradičního koncertu v Retru

27.09.2018 18:38 - Tomáš Rozkovec | foto: Tomáš Rozkovec

Tradiční pražský listopadový koncert Kamila Střihavky se uskuteční 20. listopadu v klubu Retro Music Hall. Tento exkluzivně jediný koncert v Praze navazuje na tradici, která započala před deseti lety právě ve zmíněném klubu.

Kamil Střihavka oslovuje již dvě generace fanoušků. Začínal s metalovou partou Motorband, ve kterém se představil jako zpěvák s nezaměnitelným a fenomenálním hlasem. Po komplikaci s hlasivkami, kdy to podle verdiktu lékařů vypadalo, že už nikdy nebude zpívat, povstal tento český rockový Ježíš a natočil dvě skvělá alba s BSP. Jeho hvězda dosáhla výšin účinkováním právě v rockové opeře "Jesus Christ Superstar". Nezapomenutelné jsou též jeho role v "Johance z Arku" či "Excaliburu". Další zářezy jsou spojené s jeho sólovou kariérou a s projekty No Guitars! či Woo-Doo Band! V roce 2015 byl uveden do Beatové síně slávy.

"Atmosféra tohoto speciálního listopadového koncertu je vždy výjimečná a neopakovatelná. Stejně jako tradice, která se pro mě a mé fanoušky stala důležitou součástí každého podzimu," říká Střihavka, který si jako vždy připravil pro návštěvníky akce překvapení.

Kromě něj & Leaders!, kteří hrají v sestavě Petr Henych (kytary), Martin "Maťo" Ivan (basa), Štěpán Eliáš (klávesy) a Patrik Sas (bicí), vystoupí jako předskokani Johny Rose a Nevereasy. Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketmaster a Ticketstream za 350 Kč. Začátek akce je naplánován od 20.00 hod.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY