Lipo a Marcell předvedli společný singl "Svoboda" v akustické podobě. Dobře udělali

06.07.2018 10:50 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Teprve nedávno zveřejnil Lipo videoklip k singlu "Svoboda" s hostujícím zpěvákem Marcellem, kterým připomněl svou zdařilou dubnovou desku "Lyrika". Nyní fanoušky potěšil dalším videem, tentokrát živě natočeným ze studia rádia Černá hora, kde spolu s frontmanem No Distance Paradise písničku představili v akustické podobě. Nutno dodat, že v podobě slušivější.

Teprve v komorním doprovodu akustické kytary a kláves, za které usedl producent a všestranný muzikant ODD, totiž vynikne, že kromě chytlavého refrénu má skladba i hlubší sdělení. Snad jen místy trochu křečovitých gest se mohl rapper vyvarovat, ty jsou ale při živé prezentaci jeho dlouhodobým neduhem. Pozitivním zjištěním je naopak fakt, že jeho songy již dozrály do takové fáze, že obstojí i bez původního beatu, postavené na čistém hudebním základu. Dokonce by se dalo říci, že rapování pouze do akustického podkladu jejich povaze sedí nejlépe. Kéž by podle toho vypadalo i plánované podzimní turné.

Kromě klipu "Svoboda" a jeho vizuálně zpracovaných předchůdců nahrál Lipo na svůj YouTube kanál nově také lyric videa ke všem zatím singlově nevydaným písním z desky "Lyrika". Přehrát si je můžete zde. Obzvlášť doporučujeme skladbu "Skleněný království", ve které si dokonce sám nenuceně prozpěvuje refrén. Přikládáme ji k poslechu níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY