Mirai má jediné přání: "Chci tančit". Zvládá to i na segwayích

06.07.2018 09:58 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Před nabitou koncertní sezónou, během níž odehrají přes stovku koncertů, potěšili Mirai své příznivce dokumentem z jarního turné. Nyní jim představují klip k rozjuchané písni "Chci tančit". Vzhledem k aktuálnímu ročnímu období se jedná o dobrou připomínku alba "Konnichiwa". Jednoduchý refrén s davovým "voooo" si do rádií jistě najde cestu snadno. Plusové body putují kapele za steeldrum, který dodává skladbě trochu exotiky. "Je to písnička, kterou jsem napsal na absolutně rozpadlou kytaru, co jsem koupil asi za 250 korun na ostravském nádraží. Potřeboval jsem nějaké pádlo, které bych bral k táboráku nebo na akce, aniž bych měl strach, že mu ublížím," popisuje vznik singlu Mirai Navrátil. A jak je na tom video?

Inu, formace má na svém kontě zdařilejší počiny. Na piknikovém začátku se jí úspěšně daří navodit poklidnou atmosféru letních večerů, ta jde ale během chvilky stranou. Zpěvák totiž z nějakého důvodu nasazuje brýle na virtuální realitu, v nichž se dějí podstatně živější věci. Což nutně neznamená lepší. Slečny s dýmovnicemi sice tančí šikovně, když kolem nich však projedou hudebníci na motorkách, působí to dost uměle. Ve virtuální části se určitě povedl segway taneček, uklízení malebného náměstí v Novém Jičíně při západu slunce taktéž. S floss tancem ale chlapci přišli trochu pozdě. Takové trendy totiž stárnou opravdu rychle.

Největším prohřeškem se však stává závěrečný moment, při němž frontman do zvuku klavíru brnká na kytaru. Ve finále tak jde o celkem nevyvážené dílko, uvedené světlé chvilky to ale obstojně vynahrazují. Posuďte sami.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY