Superorganism po vystoupení na Metronome festivalu oznámili návrat do Prahy

29.06.2018 15:35 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Superorganism, kteří byli jedním z nejzajímavějších interpretů právě uplynulého Metronome festivalu, jsou transatlantická kapela, jejímiž členy je japonská zpěvačka Orono z Maine v Nové Anglii a celá řada muzikantů a fanoušků populární kultury z různých zemí, kteří momentálně bydlí pod jednou střechou ve východním Londýně. Poté, co odehráli koncert na Metronome Prague festivalu, oznámili, že se 12. listopadu do Prahy vrátí, aby zahráli na pódiu Futurum Music Baru. Vstupenky za 390 Kč + poplatky jsou k zakoupení na webu Futurum Music Baru, v pokladně Lucerna Music Baru a v sítích GoOut, Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu za 490 Kč.

Skupina se poprvé světu představila začátkem loňského roku se svým idiosynkratickým technikolorovým popem v písni "Something For Your M.I.N.D". Písnička se brzy stala onlineovou senzací a ve svých rozhlasových pořadech ji pouštěli i Frank Ocean a Ezra Koenig.

Následovaly další skladby - "It’s All Good" a "Nobody Cares". Od té doby vyprodávají sály po celém světě, vystupovali v show Joolse Hollanda, zařadili se do BBC Sound of 2018 a VEVO DSCVR a 2. března vydali své skvělé a suverénní debutové album na "Domino Records".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY