Lemmy ožil. V novém klipu TH!S řádí ve fabrice s Ewou Farnou

20.06.2018 14:51 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Kapela TH!S v loňském roce upoutala pozornost nejednoho českého posluchače svým debutovým EP "We are TH!S..." i povedeným klipem "Dance!", ve kterém si s kamennou tváří zahrál Jiří Schmitzer. Energický syrový rock'n'roll s nádechem let minulých se vrací zpátky ke kořenům a je zaručenou klasikou, s kterou se nedá šlápnout vedle.

Do zvuku první části EP, které letos bude mít pokračovatele "…and TH!S is our SHI!T", se odráží muzika několika legend, na kterých pánové vyrostli a které pro ně byly inspirací. Nejinak tomu je i po vizuální stránce v jejich druhém videoklipu "L(Lemmy)". Jeho režii si vzal na starost opět Vojta Kotek, basák kapely. Ten je ve snímku za rockového kytaristu Slashe, zpěvák Honza Melíšek ztvárňuje Lemmyho Kilmistera z Motörhead. Pokud vám tyto kostýmy přijdou povědomé, vězte, že se objevily už ve zmíněném prvním klipu. TH!S tak pokračují v zajetých kolejích.

Jeden z nejzajímavějších českých videoklipů poslední doby, který dostal až filmové zpracovaní, se natáčel ve staré slévárně v Králově Dvoře. Kromě členů kapely se v něm v jedné z hlavních rolí představuje i zpěvačka Ewa Farna, která hraje femme fatale místní fabriky. Industriální prostředí jen podtrhuje celkový dojem z rock'n'rollové smrště.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY