zvou Chaozz novou skladbou na poslední koncert turné - musicserver.cz">

"Pojď se vyvětrat, smrade," zvou Chaozz novou skladbou na poslední koncert turné

20.05.2018 19:20 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hiphopová legenda Chaozz pár dní před koncertem ve Foru Karlín, který bude největší v historii kapely, posílá fanouškům dárek v podobě nového singlu. Skladba pojmenovaná "Průvan" je první producentskou novinkou po šestnácti letech a od probuzení projektu loni na podzim. Autorem hudby a textu je osvědčený Deph, který pod přezdívkou Kato působí také ve skupině Prago Union.

"Že jsme se rozpadli? Máš špatný informace… pojď se vyvětrat, smrade, když je něco ve vzduchu a nevíš odkud vítr vane. Zkus vyndat hlavu z… a uvidíš, co se stane," rapují v uvolněné letní skladbě všichni původní rappeři Chaozzu Deph, Rusty, Ba2s a Fugas. Dávají vzpomenout na vtipné texty, kterými si v době největší slávy získali tisíce fanoušků a bořili hitparády. Průvanem se trefují sami do sebe, ale i do prezidenta Zemana. I takové byly jejich hity před lety. Zábavnými rýmy si utahovali z policie nebo komerčních televizí.

Koncertní premiéru písnička bude mít 31. května ve Foru Karlín, kde vyvrcholí turné Ale už 2018. Na to Chaozz vyjel v dubnu poprvé s živou kapelou v zádech. Jejich trochu vousaté skladby tak dostaly zbrusu nový kabát a často překvapivé aranže. Podle reakcí nadšených fanoušků na koncertech je zřejmé, že energická kapela hiphoperům velice svědčí.

Pražský koncert bude podle managementu skupiny agentury Nedori posledním letošním koncertem v Praze. A je otázkou, zda se ještě někdy další uskuteční. "V předprodejích zbývá posledních několik desítek lístků," říká producent koncertu Pavel Eichler.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY