The Chainsmokers se v novince "Sick Boy" snaží mít vlastní názor

18.01.2018 09:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americké duo The Chainsmokers si nejspíš řeklo, že už dostatečným způsobem vyždímalo své loňské debutové album "Memories...Do Not Open" a během pauz mezi jednotlivými koncerty právě probíhajícího světového turné tráví hodně času ve studiu. Nový materiál v podobě druhého alba by měl být k dispozici ještě letos, což nepřímo potvrzuje i právě představená novinka "Sick Boy".

Duo sice začínalo jako zástupce EDM, ale každým dalším singlem se více a více přibližovalo ke klasickému mainstreamu. Nový singl pokračuje v podobném duchu, i když rozhodně není na první poslech tak prvoplánově hitový jako singly předchozí. Jsou tu (rádoby) živé bicí, houslová linka, piano a hlavně na tuto kapelu vcelku složitý text, ve kterém se The Chainsmokers snaží vystupovat dospěle a mít vlastní politický názor. Bohužel respekt okolí a chuť naslouchat si člověk musí nejprve zasloužit a jedna píseň k tomu rozhodně nestačí.

Připomeňme, že duo již 11. února dorazí v rámci "Euro Memories…Do Not Open Tour" i do Prahy. Jejich vystoupení v Tipsport Areně je již téměř vyprodané, čemuž jistě napomohla i nedávno zveřejněná informace, že se v roli speciálního hosta, který rozehřeje publikum, představí se svým DJským setem britské drum and bassové duo Sigma.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY