Cocotte Minute a Pio Squad vyrazí na společné turné

18.01.2018 10:45 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Cocotte Minute se loni na podzim koncertně rozloučili se svou poslední deskou "Rituál, kmen a srdce a kmen" a už spřádají další plány. Jaro bude v jejich podání ve znamení společné šňůry s Pio Squad.

"Už teď je jasný, že to bude legendární zájezd. Potají se učíme Pio šlágry, protože se do jejich show rozhodně hodláme nasquatovat. Neskutečně nás to baví," naznačil za Cocotte Minute Zeller. "A samozřejmě nebude chybět společnej megahit, kterej jsme složili jenom pro tohle turné a po jehož poslechu se vrhne většina českých hudebních kritiků hromadně z útesu," dodává.

Pio Squad, kteří za album "Stromy v bouři" z roku 2016 obdrželi žánrového Anděla, také slibují velký zážitek. "Těším se na tohle kombo. Cocotti zas netuší, že krotím elektrickou kytaru tak, že až uslyší naše riffy, vodfoukne jim to kníry... vemte jedno kytarový kombo navrch a já vás sejmu," prohlásil Eurodel aka Dreaddy Krueger.

Část koncertů však Pio Squad neabsolvují. Místo nich se představí hardcore punkrockoví BijouTerrier. Ti před Cocotte Minute vystoupili i loni ve vyprodaném Lucerna Music Baru.

Rozpis termínů turné:
24. 2 Liberec - Bunkr + Pio Squad
1. 3 Praha - Lucerna Music Bar + Pio Squad
2. 3 Ostrava - Barrák + Pio Squad
3. 3 Brno - Metro + Pio Squad
9. 3 Čelákovice - KD + BijouTerrier
10. 3 Ústí n. Labem - Doma + BijouTerrier
23. 3 Pardubice - Žlutý Pes + Pio Squad
24. 3 Zlín - Fénix + Pio Squad
6.4 Kolín - KD + Pio Squad
7. 4 Plzeň - Buena Vista + Pio Squad
13. 4 Aš - LaRitma + Pio Squad
14. 4 Litvínov - Ponorka + Pio Squad
20. 4 Olomouc - S Klub + BijouTerrier
21. 4 České Budějovice - K2 + BijouTerrier


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY