Další díl kompilace "Damaged" namíchali Jordan Suckley a Coming Soon!!!

05.02.2018 12:31 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I v letošním roce se pro fanoušky trancu chystá hned několik DJských kompilací. Většina z nich by měla být v prodeji až od jara, tou první letošní je ale již nyní další díl úspěšné řady "Damaged".

Letošní edici, která vychází pod názvem "Damaged Presents Charged", si znovu vzal na paškál britský DJ a producent Jordan Suckley, kterého doplňuje úspěšné izraelské duo Coming Soon!!!, jež kromě trancu ve svých setech inklinuje i k žánrům progressive a psy trance.

Společně opět vytvořili dva DJské sety, které dohromady čítají celkem třiatřicet položek. Do těch samozřejmě zakomponovali několik svých vlastních songů a remixů, těšit se ale můžeme i na novinky od Paula Oakenfolda, Vini Vici, Bryana Kearneyho, Simona Pattersona nebo Stevea Allena.

Titul je dostupný digitálně, pokud preferujete fyzickou verzi, budete si v České republice na distribuci muset počkat ještě několik týdnů. Jestli však patříte mezi netrpělivé, již nyní si "Damaged Presents Charged - Mixed By Jordan Suckley & Coming Soon!!!" můžete objednat zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY