Tomáš Klus a jeho manželka jsou v klipu k "A pak" (mimo jiné i) za indiány

05.12.2017 17:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Tomáš Klus rozhodně nepatří mezi zpěváky, kteří by se vyžívali v opulentních či produkčně náročných videoklipech, k jeho poloakustické tvorbě by se to ostatně ani nehodilo. Jeho nový videoklip ke skladbě "A pak" je ale přece jen výjimkou, a to navíc výjimkou velmi povedenou.

Písnička, v níž spolu s Klusem zpívá i jeho manželka Tamara, si svou audiopremiéru odbyla už v půlce září, o obrazový doprovod se nyní postarali Jordan Haj a Givinar Kříž. Ti klip naplnili mnoha sny, které místy vypadají i jako noční můry, ale závěrečné probuzení se samozřejmě nese v pozitivním duchu. Kromě samotného Tomáše a Tamary se v něm také objevují další Tomášové a Tamary... a hlavní hrdinové si také na sebe pro několik záběrů oblékli i indiánské oblečení, v němž měli svatbu.

Všem škarohlídům, kterým přílišná adorace rodinného života může přijít směšná, Klus vzkazuje: "Písničku 'A pak' jsem napsal asi před rokem. Přišlo mi to přirozený a nejlepší na světě - od tý doby, co jsem s Tamarou, ji lámu do toho, abychom spolu i zpívali. Myslím, že je skvělý mít rodinu, být zamilovanej a šířit lásku okolo, že na tom není nic patetickýho."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY