S Club končí!

21.11.2002 20:35 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

S Club 7 - Sunshine
© facebook interpreta
Je to celkem obvyklé, pro fanoušky však vždy poměrně bolestivé. Účelová hudební seskupení mají totiž už z principu vyměřen pro svůj úspěch pouze krátký čas, po jehož naplnění musí zákonitě dojít k jejich rozdělení.

Další ránu tak utrpěli přiznivci skupiny S Club 7, kteří se na začátku tohoto roku museli vyrovnat se ztrátou v podobě odchodu jednoho ze zakládajících členů kapely Paula Cattermolea a její následující přejmenování na S Club. Pod novým názvem však skupina pravděpodobně dlouho nevydrží. Na konci tohoto roku se totiž podle zpráv britského tisku definitivně rozpadne a každý ze zbývající šestice se hodlá vrhnout na sólovou kariéru. Ještě předtím ovšem všichni společně odjedou dvanáctidílné britské turné.

Z vyjádření členů S Club (skupinu momentálně tvoří Rachel Stevens, Hannah Spearritt, Tina Barrett, Jo O'Meara, Bradley McIntosh a Jon Lee) celkem jasně vyznívá, že už nemají chuť ani motivaci pracovat pro společný tým, protože se cítí být příliš unaveni životem hudebních hvězd. Dodejme jen, že od roku 1999 se podařilo skupině S Club 7 prodat více než 10 miliónů hudebních nosičů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY