Rag'n'Bone Man se v rámci turné Grande Reserve objeví i v Praze

04.10.2017 12:19 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Držitel řady cen Rory Graham (aka Rag'n'Bone Man) oznámil koncertní termíny turné Grande Reserve pro rok 2018. V jeho rámci navštíví dvacet evropských zemí a na koncertech představí skladby ze svého multiplatinového alba "Human". Turné bude zahájeno 23. února v Paříži a jednou z jeho zastávek bude 2. března i pražské Forum Karlín. Vstupenky za 1 290 Kč lze zakoupit v síti Ticketportal.

Jeho hitový singl "Human" byl nyní certifikován ve Francii jako diamantový, platinu získal v osmi zemích, držel se na první příčce hitparád po dobu pěti týdnů a na první příčce žebříčku iTunes ve 46 zemích. Fenomenální úspěch singlu po celém světě je výsledkem neúnavné práce a intenzivního koncertování tohoto hudebníka. Ve věku pouhých patnácti let začal rapovat ve svém rodném městě Uckfield a pak - v devatenácti - povzbuzený svým otcem začal zpívat na místních bluesových koncertech.

Jeho láska k blues a rapu se brzy rozvinula do něčeho většího, když se připojil k brightonské hiphopové crew The Rum Committee a zároveň pravidelně začal cestovat do Londýna, kde vystupoval v rámci hiphopových večerů v Brixtonu. Vydáním EPček "Blues Town" a "Wolves And Disfigured" se dostal do širšího povědomí po celé zemi a rozšířil zástupy svých fanoušků.

V roce 2017 Rory vyhrál dvě ceny Brit Awards, kompletně vyprodal své evropské turné a mimo jiné se představil v The Graham Norton Show, Comic Relief, Later with Jools Holland, The Jimmy Fallon Show a The Ellen DeGeneres Show.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY