Imagine Dragons zahrají v dubnu v Praze

18.09.2017 13:17 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Krátce po vydání třetí studiovky "Evolve" oznámili Imagine Dragons stejnojmenné světové turné. Nyní přidávají koncerty v Evropě a nechybí ani zastávka v Praze.

Držitelé prestižní Grammy a několika platinových ocenění se na jaře 2018 podívají do arén evropských měst. Na seznamu je i pražská O2 arena, kde jejich koncert proběhne 16. dubna 2018. Předprodej vstupenek bude zahájen v pátek 22. září v 10 hodin v síti Ticketportal. K dispozici budou vstupenky v cenovém rozmezí 1 090 - 1 890 Kč. Další informace jsou dostupné na fource.cz a imaginedragonsmusic.com/tour.

Imagine Dragons vydali třetí studiovou desku "Evolve" letos v červnu. Hned v prvním týdnu se stala nejstreamovanější alternativně-rockovou nahrávkou všech dob. Album dosáhlo na platinové ocenění v pěti zemích, v dalších dvanácti bylo certifikováno zlatě a na Spotify k dnešnímu dni čítá více než miliardu přehrání. Ve Spojených státech je "Evolve" letos jedinou rockovou deskou se zlatou certifikací. Pilotní singl "Believer" se držel na první příčce amerického Alternative rádia dlouhých 12 týdnů, a po 13 letech tak prolomil předchozí rekord v počtu rádiových rotací. Na úspěch navázali singlem "Thunder", který dodnes nasbíral přes 331 milionů přehrání.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY