Chase & Status přivezou do Roxy nové album "Tribe"

21.08.2017 13:33 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Dle mnohých nejúspěšnější drum&bassový projekt historie, majitelé labelu More Than A Lot a legendární manchesterský projekt Chase & Status si 1. prosince odbude svou premiéru v klubu Roxy. Ch&S mají za sebou tři multižánrová alba, z nichž všechna měla nesporný vliv na světovou elektronickou scénu, a 18. srpna vydali v pořadí čtvrté a velmi očekávané album "Tribe". DJ set doplní dvorní MC Rage. Předprodej vstupenek v ceně 450 Kč + poplatky probíhá na GoOut a TPro, v NoD za zvýhodněných 470 Kč.

Chase a Status plakát
© facebook interpreta
Říká se jim králové drum&bassu, ale bylo by pošetilé je zbytečně uzavírat do jedné škatulky. Saul (Chase) a Milton (Status) se znají už od vysoké školy v Manchesteru, kde je v roce 2003 spojil zájem o elektroniku a její nespoutané hranice. Chase & Status se podařilo přenést kapelový sound do návykově taneční elektronické hudební směsi a získat si jak undergroundové publikum, tak dosáhnout na vysoké příčky v hitparádách, které v Británii znamenají vstup na velká pódia. Dopomohly k tomu i spolupráce s takovými jmény jako Plan B, Cee Lo Green nebo Example.

Chase & Status jsou žijící legendou, která každým svým albem posouvá hranice elektroniky. Nezáleží, zda jde single nebo remix, drum&bass, grime, dubstep nebo bass music, vždy jde o inspirativní spojení, které následuje velká část hudební scény. Ať už live show nebo DJ sety přenášejí Ch&S svou energii i na dance-floory. Ať přijede Chase nebo Status, jedno je jisté. První prosincový den bude v Dlouhé ulici hodně horko.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY