Sia letos vydá vánoční album

03.08.2017 13:30 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Posledních pár let se v kariéře Sii řadí mezi ta nejlepší. Druhá albová spolupráce s producentem Gregem Kurstinem "1000 Forms Of Fear" přinesla nečekané úspěchy, především pak se singlem "Chandelier". Pokračovat na hitové vlně se s deskou "This Is Acting" poté povedlo více než dobře. Pokud se vám tato nahrávka včetně její deluxe reedice již ohrála, novou kolekci od zpěvačky můžete očekávat již letos, a to nejspíš v prosinci.

Půjde však o kolekci vánočních písní. Sia je velmi schopná textařka a nové skladby by to měly jen potvrdit - mělo by se jednat o materiál zcela nový. Na vzniku se podílí již zmíněný Kurstin. Pro hudebnici, kterou nyní můžeme najít na turné "Nostalgic For The Present", to bude první počin u nového vydavatelství Atlantic Records.

Na závěr ještě přikládáme zprávu, kterou vydavatelství zveřejnilo: "Sia je umělec, který se vyskytne jen jednou za generaci. Její neobyčejné dary, zpěv a psaní textů, její revoluční přístup k vystupování, její videa - vše, co dělá, pochází z hluboké studně nápadů. Vytvořila si svůj vlastní hudební vesmír. Jsme proto neskutečně šťastní, že se na své cestě muzikou přidala právě k nám."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY