Stereophonics vydají začátkem listopadu nové album

30.07.2017 10:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

V září to budou dva roky, co velšská kapela Stereophonics vydala povedenou desku "Keep The Village Alive". Na začátek listopad tohoto roku plánuje čtveřice vydání jejího nástupce, který dostal název "Scream Above The Sounds".

Stereophonics - Scream Above The Sounds
© facebook interpreta
Letos v létě je to přesně dvacet let, co Stereophonics debutovali deskou "Word Gets Around". Od té doby se hned šestkrát dostali na první místo britského albového žebříčku a jsou jednou z devíti kapel, kterým se to podařilo s pěti alby v řadě. U českého publika bodovali v minulosti zejména singlem "Have A Nice Day", úspěch zaznamenaly ale i skladby "Dakota" nebo "Maybe Tomorrow".

Kapela, která funguje od roku 1992, na své nové album, které bude již desátou studiovou položkou v jejich diskografii, zařadila celkem jedenáct písní. Ke koupi bude ale i deluxe verze, která bude doplněna o pětici převážně živých bonusů. Stereophonics již nyní do rádií posílají pilotní singl, za který vybrali hodně vyklidněný song "All In One Night". K písni již vzniklo i video, na které se můžete podívat pod článkem.

Pro úplnost ještě přikládáme tracklist desky: Caught By The Wind, Taken A Tumble, What's All The Fuss About?, Geronimo, All In One Night, Chances Are, Before Anyone Knew Our Name, Would You Believe?, Cryin' In Your Beer, Boy On A Bike, Elevators + deluxe bonus tracks: Never Going Down (Live at RAK Studios), Drive A Thousand Miles (Graffiti Sessions), Breaking Dawn, All In One Night (Unplugged), Caught By The Wind (Unplugged).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY