Harlej chrání v novém klipu "Strážní andělé"

30.04.2017 16:48 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Harlej letos nakopl opravdu pekelné tempo. Vydal novinkové CD "Hodný holky zlý kluky chtěj" a z něho prezentuje už třetí videoklip. Po "Stává se, stává" a titulním songu došlo tentokrát na otevírací skladbu alba "Strážní andělé".

"Osud nám nemůže vzít nic z toho, co by nám dříve nedal," píše se v citátu od filosofa Senecy, který celý videoklip uvádí. Pojednává o různých spletitých cestách, kdy se ty eventuelně špatné můžou změnit ve správné finále, o tom, že člověk kolikrát netuší, proč se některé věci dějí, a pochopí je až s odstupem času. Námět, scénář, režii a střih si vzal na starost Petr Vinc Havlíček a natáčení zaštítila, jako už poslední dobou u Harleje či Rybiček 48 pravidelně, společnost KH Filmin'. Dohromady dali povedenou odpichovku se zajímavým klipovým příběhem.

"Chci, aby Harlej hrál co možná nejdéle a aby to co možná nejdéle dávalo smysl. Kdysi jsem začal hrát, protože mě to strašně baví a můj cíl byl prostě hrát. Nezačal jsem hrát, protože jsem chtěl vyprodat haly a vydělat peníze, tohle nikdy nebyl můj hnací motor. Hraju, protože miluju hudbu a myslím, že můžu říct to samý i za zbytek Harleje," prozradil už v rozhovoru s musicserverem kytarista a kapelník Tonda Rauer.

Kapela samozřejmě pilně koncertuje. Termíny jsou k mání na webu i facebooku kapely. Na podzim připravuje tradiční Lucernu, tentokrát netradičně se symfonickým orchestrem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY