Martin Hrubý má ve videoklipu k "Silnici" namířeno do daleka

07.03.2017 15:00 - Redakce | foto: facebook interpreta

Mikrospánek si nevybírá, za volantem může přepadnout každého, ale ne každý má zrovna po ruce svého anděla strážného. Martin Hrubý ho ve svém videu naštěstí po ruce má, i když to zprvu tak nevypadá. Jeho ženský anděl má totiž nekřesťansky sexy tělo potetované na způsob starověké mapy. Samé neznámé území vybízející k probádání. Hic sunt leones neboli zde jsou lvi. Taková mapa ještě zaručeně žádnému muži nepomohla dostat se z labyrintu svého mikrosnu včas ven.

Jinak to ale idylický sen moc není. Spíš tísnivý. Automobil i mobil jsou nefunkční, motor Martin hledá marně - není pod zadní ani přední kapotou. Zkouší svou káru tlačit, než mu dojdou síly. Už to vypadá, že bude muset strávit noc se svou svůdnou spolucestující na opuštěné silnici v červeném Jaguaru E-Type. A ještě k tomu za úplňku! Nezáviděníhodná představa, že?

Proti nočním šelmám je dobré kolem sebe zapálit kruh a doufat, že se budou bát oheň přeskočit. Ale ať uděláš, co uděláš, je to prašť jak uhoď. Jsi jen "další z mnoha bloudících na cestě nocí".

Martin Hrubý na tomto klipu spolupracoval s kameramanem Mirkem Veselým, do ženské role obsadil modelku Evu Hayek, filmovou postprodukci si vzal na starost Risto Sokolovski. Natáčelo se převážně v okolí jihočeské Blatné v červenci 2016.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY