shop.musicserver.cz
Soundtrack k "50 odstínům temnoty" nabídne nové hity i coververze

Soundtrack k "50 odstínům temnoty" nabídne nové hity i coververze

Vydáno: 30.01.2017 15:25 v sekci Novinky - Milan Menčík | foto: facebook interpreta
Soundtrack k filmu "50 odstínů šedi" se stal velmi žádaným zbožím na trhu především zásluhou Ellie Goulding a jejího hitu "Love Me Like You Do". Proto je jeho následovník k "50 odstínům temnoty" také netrpělivě očekáván. Zatímco film bude v českých kinech k vidění od 9. února 2017, soundtrack vyjde o den později.

Různí - Fifty Shades Darker (soundtrack)
© facebook interpreta
Zásluhu na zájmu má tentokrát hlavně dvojice Zayn a Taylor Swift, interpreti stěžejního songu "I Don't Wanna Live Forever". Taylor Swift je společně s Jackem Antonoffem a Samem Dewem spoluautorkou hitu, který byl vydán minulý měsíc a dostal se na první místo hitparád iTunes v osmdesáti zemích světa.

Na soundtracku se ale podílí i další zvučná jména, včetně Nicka Jonase a Nicki Minaj, Tove Lo, Johna Legenda, The-Dream, Sii, Kyga či Josepha Angela. Původní filmovou hudbu složil Danny Elfman. Kromě nových písní na soundtracku najdeme i coververze. Vycházející hvězda indie popu Frances nabízí skladbu "What Is Love", písni od Coldplay "The Scientist" oblékla nový kabátek Corinne Bailey Rae a Jose James představuje v nové verzi klasiku "They Can't Take That Away From Me".

Tracklist soundtracku je následující: I Don't Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker) - ZAYN / Taylor Swift, Not Afraid Anymore - Halsey, Pray - JRY (feat. Rooty), Lies In The Dark - Tove Lo, No Running From Me - Toulouse, One Woman Man - John Legend, Code Blue - The Dream, Bom Bidi Bom - Nick Jonas & Nicki Minaj, Helium - Sia, Cruise - Kygo (feat. Andrew Jackson), The Scientist - Corinne Bailey Rae, They Can't Take That Away From Me - Jose James, Birthday - JP Cooper, I Need A Good One - The Avener (feat. Mark Asari), Empty Pack Of Cigarettes - Joseph Angel, What Would It Take - Anderson East, What Is Love - Frances, On His Knees - Danny Elfman, Making It Real - Danny Elfman.


NÁZORY
  • Veľká slabota ten duet Taylor a Zayna. Maximáln... (Mima, 30.01.2017 16:09) Reagovat

    Veľká slabota ten duet Taylor a Zayna. Maximálne nezáživné a videoklip to potopil ešte o level nižšie. Mohli doňho zakomponovať aspoň ukážky z filmu, keď už nič iné. Veľká škoda, lebo Taylor mám celkom rada.

    • Re: Veľká slabota ten duet Taylor a Zayna. Maximáln... (original, 30.01.2017 19:10) Reagovat

      Bohužial, budem musieť iba súhlasiť. Takisto som očakával viac.

  • Taylor má slávu posledního alba už dávno za s... (Radek, 31.01.2017 21:44) Reagovat

    Taylor má slávu posledního alba už dávno za sebou a tímto songem ještě víc upadne. Nepomôže ani to, že film bude určitě kinohit, ale song ani omylem nebude následovat megaúspěchu "Love Me Like You Do" od Ellie Goulding. A ten Zayn nepříjemně piští jako vykleštěnec, raděj to měla nazpívat Taylor sama, ale to je stejně jedno, song je slabej jako čaj.

  • Super duet a klip taky, myslím že tohle uslyší... (Anonym, 01.02.2017 10:29) Reagovat

    Super duet a klip taky, myslím že tohle uslyšíme hodně často

  • Novinky z Billboardu (Starlight, 04.02.2017 21:50) Reagovat

    K dispozici je už i ochutnávka akustické sólo verze od Taylor: www.billboard.com/articles/columns/pop/7677733/taylor-swift-i-dont-wanna-live-forever-acoustic-video

    Premiéru bude mít dnes v noci na exluzivním koncertu v Houstonu v předvečer nedělního Super Bowlu (finále sezóny amerického fotbalu), který je jen na pozvání pro 10 000 návštěvníků (swifties vybraných v soutěžích a VIP)

    A akustická sólo verze od Zayna je také na světě: www.billboard.com/articles/columns/pop/7677878/zayn-malik-solo-acoustic-i-dont-wanna-live-forever

    Aby mohla americká média/novináři Taylor jednoslovně popsat, tak i v lednu 2017 používají slova jako gigantic , ultra-star. Její sláva nikam neodešla, takže duet „I Don't Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)" debutoval jako nejlepší „ženský“ (a 4. nejlepší celkově) prodejní a žebříčkový debut roku 2016. V tomto hodnocení nechala za sebou všechny veleslavné kolegyně, jejichž singly debutovaly v roce 2016.

    V právě skončeném týdnu (od pátku do pátku) se singl stal už podruhé nejprodávanějším digitálním singlem v USA. Odhad týdenního prodeje je okolo 125 tisíc downloadů. Jen ve Spojených státech už má nárok na zlatou certifikaci i podle starých pravidel bez bodů za streamy (0,5 mil čistých prodejů) a plnou parou se blíží k platině (1 mil downloadů). Celosvětově tam ten milión digitálních prodejů už je.

    Předpokládá se, že v žebříčku HOT 100, který Billboard zveřejní příští týden, bude song v TOP 3, možná dokonce na druhém místě, asi za Edem Sheeranem a jeho „Shape of You“. Ten v minulém týdnu stejně jako Taylor nasadil videoklip a všechny možné propagační nástroje.

    Pro Taylor to tak bude nejlepší umístění jejích singlů složených a napsaných pro filmové soundtracky. A pokud dosáhne na #2, tak to bude I nejlepší umístění mezi všemi singly k filmové sérii „Fifty Shades of ….“.

    Je to asi také první song napsaný pro film, kde film dělá spíše reklamu songu (respektive Taylor) a ne naopak. Filmové upoutávky byly postavné hlavně na této skladbě a při slavnostní premiéře v Los Angeles se hlavních filmových hvězd filmu a autorky knižní předlohy během interview ptaly, co říkají na Taylor.

    Současně se minulý týden Taylor jako skladatelka umístila na prvním místě countryového žebříčku Hot Country Songs se skladbou "Better Man", kterou sólo napsala a složila pro kvartet Littlle Big Town. www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/7676235/little-big-town-hot-country-songs-taylor-swift


    Aby toho nebylo málo na téma, kdo je v Americe skutečně slavný, tak americká hudební akademie vypustila do televize reklamní spot na letošní únorový ceremoniál udílení Grammy 2017. Ten je celý postaveny na slavné děkovné řeči Taylor, kterou loni pronesla při přebírání již své druhé Grammy za album roku (je dosud jedinou ženou, která, kdy dosáhla této pocty jako hlavní umělec na albu). www.billboard.com/articles/news/grammys/7676266/taylor-swift-2016-album-of-the-year-speech-grammy-ad-video

    Tolik výtah z článků a zpráv časopisu Swiftboard (pardon Billboard) :-)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
Livin Free - Lost in the City 8/10
Video: Livin Free představují klip "Lost in the City", nová deska vyjde koncem dubna Klávesista a zpěvák Honza Holeček (mj. Flamengo Reunion Session či Energit) a jeho kapela Livin Free už brzy zveřejní druhé společné album. Deska nazvaná "From Cradle to Coffin" vyjde u labelu Supraphon na CD, LP i digitálně už... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 18:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nová deska Taylor Swift trvá dvě hodiny a obsahuje jedenatřicet songů (19.04.2024 10:31)
- Nezajímavá Taylor Swift, vysloužilá Lana... Courtney Love si vzala na paškál kolegyně (16.04.2024 18:22)
- Taylor Swift se dostala na seznam dolarových miliardářů magazínu Forbes (16.04.2024 13:41)
- Audio: "I Forgive You". Sia láká na novou desku zatím nejsilnějším singlem z ní (14.04.2024 12:07)
- "Útok na lidskou kreativitu musí skončit," píší Billie Eilish, Pearl Jam i Robert Smith a bouří se proti AI (05.04.2024 10:48)
- Video: Sia, Kylie a ikonická paruka. Spojení australských hvězd v "Dance Alone" se dočkalo klipu (18.03.2024 09:13)
- Koncert Taylor Swift na Disney+ trvá tři a půl hodiny a přináší pětačtyřicet písní (16.03.2024 09:32)
- Niall Horan vydá v dubnu reedici alba "The Show". Přidá živé nahrávky i duet s Johnem Legendem (15.03.2024 15:12)
- Zayn Malik se na nové desce schová do přístěnku pod schody (14.03.2024 11:06)
- Video: Idles ve videoklipu k singlu "Grace" zdeepfejkovali Chrise Martina z Coldplay. S jeho svolením (25.02.2024 11:44)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Themroc Adele AC/DC Queen Sia U2 Taylor Swift Bono Rush Beyoncé Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu