V klipu k "Satan Is Real" thrashmetalových Kreator bojují vesničané se samotným Satanem

27.12.2016 10:13 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Německá thrashmetalová úderka Kreator se rozhodla před Vánoci vypustit novinkovou skladbu z očekávaného alba "Gods Of Violence", nazvanou svátečně "Satan Is Real". Aby toho nebylo málo, nandali konzervativním posluchačům i pořádnou nálož v podobě videoklipu. Snad není ani potřeba dodávat, že Satan se v něm skutečně ukáže. Navíc v příběhovém a hororově zpracovaném videu stačí posednout mladou ženu, kterou se obyvatelé malé vesnice pokusí zabít. Jak to celé dopadne, se můžete podívat ve videu pod článkem.

Nejen videoklip, ale i skladba patří k tomu nejlepšímu, co Kreator vytvořili. "Satan Is Real" je chytlavá a zároveň syrová thrashmetalová lahůdka s výborným zpěvem/řevem Milanda Petrozzy. Nikoho tak nenechávají na pochybách, kdo že to zřejmě ovládne metalové žebříčky příštího roku.

Kreator svým novým singlem totiž lákají na své čtrnácté studiové album, které vyjde již 27. ledna 2017 pod křídly metalového vydavatelství Nuclear Blast. Kapela tak naváže na čtyři roky starou nahrávku "Phantom Antichrist". Produkce se ujal velezkušený Jens Bogren, který je rovněž podepsaný pod další očekávanou deskou brazilsko-americké Sepultury.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY