The Chainsmokers tasí v "All We Know" stejné karty jako v hitu "Closer"

22.11.2016 12:51 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

The Chainsmokers se do čela světových hitparád dostali celkem nenápadně. V případě stále aktuálního hitu "Closer", který staví na jednoduché melodii, primitivním textu a skvělé Halsey, se něco takového však stalo právem - písnička má vše, co rádia a mladá generace v současnosti vyžadují. Železo je třeba kout, dokud je žhavé, a proto si EDM dvojka příliš nelámala hlavu s tím, co nahrát dalšího - "All We Know" je v podstatě do písmene zkopírovaný minulý singl.

Není proto třeba psát, jaká nová písnička je. Její kompozice je totožná, jen se místo Halsey k mikrofonu postavila talentovaná Phoebe Ryan, jejíž sólová tvorba připomíná kdysi nadějnou Lights. Beaty z refrénu však tentokrát nemají takovou energii, a celek proto budí dojem slabšího odvaru úspěšného originálu.

Ani klip nevyvolává žádné velké nadšení. Herec Casey Deidrick, známý ze seriálu "Eye Candy", vyslechne podivný telefonát, opije se, proběhne se nočním městem, trochu jej při té příležitosti zdemoluje a nakonec se dostane až do hor, kde se setká se svou milovanou.Ve videu se mihnou i členové dua - ústřední postava klipu je mine v supermarketu. Pointa? Žádná. Vše se děje jen na efekt, který vlastně nepřichází.

Nový singl je součástí EP "Collage", které nabízí dohromady pět téměř totožných položek. Digitálně vyšlo začátkem listopadu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY