Připravte se na pořádnou show. Super Bowl 2017 ovládne Lady Gaga

04.10.2016 11:59 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Fanoušci Lady Gaga se poslední dny mohou jen a jen radovat. Krom nového singlu "Perfect Illusion" a oznámení nové desky "Joanne" zpěvačka potvrdila, že bude vystupovat v poločase Super Bowlu 2017. Žhavou novinku hvězda oznámila svým příznivcům přímo na svém Instagramu: "Není to iluze. Drby jsou pravdivé. Nadcházející Super Bowl patří Gaga."

Pokud nejste sportovní nadšenci a nevíte, o čem je řeč, Super Bowl je živý přenos finále ligy amerického fotbalu, který každoročně patří k nejsledovanějším televizním pořadům. Sledovanost se pohybuje v číslech přesahující sto milionů diváků z celého světa. Během přestávky je tradicí přeměna trávníku v jednu velkou show, kterou pro sebe v minulých letech trhli např. Beyoncé, Katy Perry, Madonna, Prince a spousta dalších hudebních velikánů.

Celá událost proběhne 5. února 2017 na NRG stadionu v Houstonu a už teď je jasné, že je na co se těšit. Navíc Gaga a Superbowl si nejsou cizí, už minulý ročník se měla Lady šanci předvést, a to když zazpívala americkou hymnu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY