Korn lákají na novinku i skladbou "A Different World" s frontmanem Slipknot

30.09.2016 10:19 - Aleš Lochman | foto: facebook interpreta

Legendární Korn vydají svůj nejnovější kousek 21. října pod názvem "The Serenity Of Suffering". Po dvou zveřejněných klipech ke skladbám "Rotting In Vain" a "Insane" sáhli tentokrát po audio návnadě.

"A Different World" se od zatím zveřejněných písní nijak výrazně neliší, přítomné jsou všechny ingredience, kvůli kterým mají fanoušci formaci rádi - tvrdé kytary, nahromaděná agrese, příjemné melodické linky i nějaká ta elektronika. Host v podání Coreyho Taylora (Slipknot, Stone Sour) skladbu vlastně nijak neobohacuje, ale fanoušci jeho přítomnost určitě ve velkém ocení. Předák Korn Jonathan Davis k volbě hosta říká toto: "Jedná se o jediného člověka, se kterým jsem vlastně chtěl spolupracovat, je náš velký fanoušek a já zase zbožňuju jeho věci. Napsal jsem mu a on hned přiletěl a píseň nahrál."

Pro úplnost uvádíme ještě kompletní tracklist nového alba: Insane, Rotting in Vain, Black Is the Soul, The Hating, A Different World, Take Me, Everything Falls Apart, Die Yet Another Night, When You're Not There, Next in Line, Please Come for Me



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY