Kelly Clarkson přechází k Warner Music a ohlašuje na příští rok novou desku

25.06.2016 16:39 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kolem zpěvačky Kelly Clarkson bylo v posledních měsících relativně ticho. Až v druhé polovině června začala být opět aktivnější na sociálních sítích a v posledních dnech slibovala i několik zásadních novinek, které čtyřiadvacátý červnový den konečně zveřejnila.

Dvojnásobná matka se po sedmi řadových albech rozhodla opustit label RCA Records, který patří pod Sony Music a před pár dny podepsala dlouhodobý kontrakt s Atlantic Records, který je ve vlastnictví Warner Music. Zpěvačka tuto informaci oznámila opět přes sociální sítě v živém vysílání a mimo jiné dodala, že novou desku, která bude hodně ovlivněna soulem a r&b, vydá již v příštím roce.

Kromě toho Kelly rozjela i nový web s názvem kellyclarksonlive.com, na který bude do budoucna nahrávat coververze písní jiných kolegů z branže. Zajímavostí je, že všechny covery, které zpěvačka tímto způsobem pořídí, nazpívá na základě přání svých fandů, kterým jednotlivé songy i věnuje. Prozatím web nabízí předělávky hitů od Coldplay, Radiohead nebo Etty James, které si můžete nejen poslechnout, ale i bezplatně stáhnout.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY