shop.musicserver.cz
Nové desky pro 22. týden

Nové desky pro 22. týden

Vydáno: 05.06.2016 07:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Novinkami nabitý začátek června přinese další album Paula Simona, modernější Roxette a také první album Oceánu po pětadvaceti letech. Brad Mehldau dal po čase dohromady své trio, představíme vám Maellu, Maren Morris a s živáky se prezentují Yanni, The Rolling Stones a Imagine Dragons. Fanoušky rocku potěší Band Of Skulls a dánští Volbeat.

Pokud se v pondělí 6. června vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Paul Simon - Stranger To Stranger (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk rock

Paul Simon - Stranger To Stranger
Po pěti letech od vydání alba "So Beautiful Or So What" přichází Paul Simon s novým studiovým albem "Stranger To Stranger". Simon se na něm opět částečně vrací k elektronické muzice, s čímž mu ve třech písních tentokrát pomohl italský elektronický umělec Clap! Clap!. Vedle něj se ale na albu podíleli i akustičtí hudebníci, jako třeba bubeník Jack DeJohnette, trombonista Wycliffe Gordon, cellista Dave Eggar a svým vokálem dokonce přispěl i Bobby McFerrin. Paul Simon se nebál do nahrávacího procesu zapojit i originální hudební nástroje - cloud-chamber bowls a chromelodeon - z dílny hudebního teoretika Harryho Partche a spoustu nástrojů z oblasti world music. O produkci desky se postarali Andy Smith a Roy Halee, který stál taktéž u zrodu mnoha hitů dua Simon & Garfunkel. Ukázky všech jedenácti písniček nabízí americký muzikant na svém webu. "Stranger To Stranger" vyjde vedle digitální a klasické CD podoby taktéž na vinylu a v deluxe edici, která přinese dalších pět bonusových skladeb.


Oceán - Ve smíru (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: elektronika / pop

Oceán - Ve smíru
Po dlouhých pětadvaceti letech se dočkali fanoušci skupiny Oceán vydání nového studiového alba. Kapela, která se rozpadla v roce 1993, vydala poslední desku o dva roky dříve a po smrti Petra Muka, který patřil k zakládajícím členům, se zdálo, že je návrat nemyslitelný. V roce 2011 se ale dal Oceán opět dohromady s tím, že za mikrofon se postavila zpěvačka Jitka Charvátová. Nahrávka, která dostala název "Ve smíru", krystalizovala po celou dobu nové éry a výsledkem je jedenáct skladeb, z nichž některé již fanoušci znají v koncertní podobě. Hudbu tvořili všichni členové dohromady, výhradním textařem je nejnovější člen formace Petr Hons a produkce se ujal Armin Effenberger ze skupiny Cartonnage. Bubeník Jan Vozáry k výsledku dodává: "Zvukově je to současnost, ale zároveň jsme chtěli navázat na alba z roku 90, 91 a 92. Tohle album považuju za takový most mezi dobou tenkrát a dobou teď. Vrátili jsme se k tomu, co nás baví, čím žijeme.". První ochutnávky Oceán servíruje prostřednictvím svého YouTube.com profilu.


Roxette - Good Karma (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / electro pop

Roxette - Good Karma
Fanoušci švédských Roxette právě prožívají poněkud rozporuplné pocity. Nedávno se dozvěděli, že naživo své oblíbence patrně již nikdy neuvidí, protože lékaři zakázali Marii Fredriksson koncertovat, ale na druhou stranu přichází duo se svým desátým studiovým albem "Good Karma". Kapela pro něj hledala o něco modernější zvuk, což potvrdil sám Per Gessle: "Pro novou nahrávku jsme chtěli zkombinovat náš klasický roxettovský sound s moderní a jemně nepředvídatelnou produkcí" Kvůli tomu si k produkci jedenácti skladeb přizvali dvojici mladých producentů Addeboy vs Cliff, které konfrontovali s osvědčenými spolupracovníky Christofferem Lundquistem a Clarencem Öfwermanem. Výsledkem je poměrně elektronický zvuk s jasným rukopisem kapely. Ověřit si to můžete poslechem ukázek na webu německého Amazonu.


Brad Mehldau Trio - Blues And Ballads (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Brad Mehldau Trio - Blues And Ballads
Americký jazzový pianista Brad Mehldau dal po čase dohromady opět své trio, tedy kontrabasistu Larryho Grenadiera a bubeníka Jeffa Ballarda. Dosud poslední album tohoto uskupení, "Where Do You Start", vyšlo již před čtyřmi roky a pánové na něj aktuálně navazují novinkou "Blues And Ballads". Sedm skladeb jsou beze zbytku předělávkami slavných písní kompozic z hudební historie. Najdeme mezi nimi například "And I Love Her" The Beatles, "I Concentrate On You" Cole Portera, "Cheryl" Charlieho Parkera, nebo "Since I Fell For You" Buddyho Johnsona. Nahrávání proběhlo během pouhých dvou dnů v newyorských Avatar Studios a první ochutnávku nabízí Mehldau na svém webu. Pokud se vám zalíbí, můžete shánět i verzi na vinylu.


Imagine Dragons - Smoke+Mirrors Live (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock / pop rock

Imagine Dragons - Smoke+Mirrors Live
Americká formace Imagine Dragons podstatnou část loňského a část letošního roku strávila na turné k aktuálnímu albu "Smoke+Mirrors", které se zastavilo také v pražské O2 areně. Pokud jste tento koncert prošvihli, budete mít možnost ho vidět alespoň ve svých domácích přehrávačích. Kapela totiž zaznamenala svůj koncert v kanadském Torontu a ten nyní vydává pod názvem "Smoke+Mirrors Live", který seženete jak na DVD, tak i na Blu-Ray. Na nich najdete videopodobu koncertu, jak jí zpracoval režisér Dick Carruthers, který v minulosti spolupracoval s Led Zeppelin, The Killers, Oasis, nebo Beyoncé. K osmnácti písničkám kapela přidala dále "Roots" a "I Was Me" z pohledu více kamer, alternativní verze "Hopeless Opus" a "Gold" a také CD, kde najdete vybranou dvanáctku písniček. Upoutávku na tento titul nahrála kapela na své VEVO.


Band Of Skulls - By Default (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Band Of Skulls - By Default
Po desce "Himalayan" z roku 2014 se britští rockeři Band Of Skulls hlásí o slovo s novinkou otitulovanou "By Default". Produkci alba dostal na starost Gil Norton a nahrávalo se ve studiích Rockfield. "Je to nová éra," prozradil Russell Marsden. Ještě dodal: "První tři desky byly jako trilogie, komplexní dílo. Chtěli jsme to tak tehdy, tak to tak i bylo. Teď jsme se potřebovali nadechnout a začali jsme zase tvořit od píky." Ze dvanácti nových písní si můžete poslechnout ukázku v podobě skladbě "Killer". Najdete ji na YouTube.com.


Maella - It Is Coming (EP) (Tranzistor)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / folk / country

Maella - It Is Coming
Jak už asi víte, na českou hudební scénu vtrhla nová zpěvačka a hudebnice v jedné osobě. Jmenuje se Michaela Charvátová, ale říká si Maella a aktuálně přináší debutové EP nazvané "It Is Coming". Pět písní, které na něj umístila, nahrávala ve studiu Svengali pod vedením Aleše Charváta. Oporou jí dále byla dvojice muzikantů - kytarista Dalibor Hrubeš, který se na písních podílel i autorsky, a basista Martin Drahoňovský. Na nahrávce se dále podílel i kytarista Josef Štěpánek, pianista Michael Nejtek, hráč na hammondky Jan Kořínek, bubeníci Daniel Šoltis a Jan Chalupa a smyčcový kvartet Gabriely Vermelho aranžovaný Martinem Brunnerem. Další informace a především poslech celého EP jsme vám nabídli v exklusivní předpremiéře.


Maren Morris - Hero (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country / country pop

Maren Morris - Hero
Americká countryová zpěvačka Maren Morris působí na hudební scéně již od roku 2005, tedy již od svých patnácti let. V poměrně rychlém sledu vydala na menších labelech tři alba, ale po tom posledním "Live Wire" z roku 2011 se na nějaký čas odmlčela. Následně podepsala smlouvu s vydavatelstvím Columbia Nashville, výsledkem čehož je loňské eponymní EP a především její čtvrté LP "Hero". To nabídne celkem jedenáct písniček, které nejsou čistě countryové, ale míchají do sebe prvky popu a r'n'b. Jestli vás Maren Morris zaujme, můžete zjišťovat třeba na jejím YouTube.com profilu. Chystáte-li se náhodou na nějaký koncert právě odstartované turné Keitha Urbana, budete mít možnost se s touto zpěvačkou seznámit i naživo; doprovází ho totiž po celých Spojených státech.


Beartooth - Aggressive (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metalcore

Beartooth - Aggressive
Americká metalcoreová formace Beartooth se s dravostí sobě vlastní hlásí o slovo s druhým studiovým počinem. Deska dostala do kolébky název "Aggressive" a posluchačům tohoto výrazného žánru přináší dvanáct písní. Za všemi písněmi stojí hlavní mozek kapely a bývalý klávesák formace Attack Attack! Calev Shomo. Frontman spojil síly s producentem Johnem Feldmannem, známým ze spolupráce s Blink 182, Papa Roach a dalšími slavnými jmény. Vzniklý mix kromě dalšího také punku, metalcore, screamo dává celému CD dravý šmrnc. Posuďte ostatně sami a poslechněte si ukázku v podobě titulního kousku.


Robert Ellis - Robert Ellis (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: adult contemporary / country / americana

Robert Ellis - Robert Ellis
Americký kytarista Robert Ellis začínal jako countryový muzikant, ovšem během let a především na posledním albu "The Lights From The Chemical Plant" od tohoto stylu trochu utekl především k adult contemporary a částečně k popu. Jeho čtvrté eponymní album a jeho jedenáct písniček v tomto trendu dále pokračuje, i když vliv country, je v nich stále dobře slyšitelný a místy ještě jasně převládá. Jeho hudba bývá přirovnávána ke stylu dnes zmíněného Paula Simona, Charlieho Riche, nebo Joni Mitchell. Seznámit s ním můžete například poslechem ukázek alba v e-shopu Amazon.com.


Tip týdne

Claypool Lennon Delirium - Monolith Of Phobos (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: psychedelický rock

Claypool Lennon Delirium - Monolith Of Phobos
Jak to už u dětí slavným a zajištěných rodičů bývá, nemusí se kolikrát vůbec o nic snažit a spousta věcí se jim děje sama a příležitosti přichází zcela spontánně. Přesně to by mohl být případ Seana Lennona, jednačtyřicetiletého syna Johna Lennona a Yoko Ono. Ten nyní vydává svou první studiovou desku "Monolith Of Phobos". Deska vychází pod hlavičkou projektu Claypool Lennon Delirium, jenž tvoří kromě Seana Lennona i baskytarista Les Claypool. CD tvoří jedenáct písní, které jsou hlavně psychedelického rázu. Možná vás už udivila sestava formace a teď ještě navíc ta dávka psychedelie, ale i přes tuto zvláštní kombinaci se dosavadní recenzenti vyjadřují o albu nad míru pochvalně. Přesvědčte se ale sami a poslechněte si nové písně na stránkách magazínu Rolling Stone.


Amber Arcades - Fading Lines (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / indie pop

Amber Arcades - Fading Lines
Pod pseudonymem Amber Arcades se skrývá v Holandsku narozená zpěvačka Annelotte de Graaf, která začala dělat muziku před šesti lety ovšem ve Philadelphii, kde tou dobou žila. Pak se vrátila domů, kde v roce 2012 natočila své první EP. S jeho zvukem ale nebyla spokojená, a tak vzala producenta Bena Greenberga (Beach Fossils, The Men, Destruction Unit) a odletěli společně do New Yorku, kde v brooklynských studiích Strange Weather nahrála svoji první desku "Fading Lines", na které přináší desítku písniček na pomezí indie folku a popu doladěných jejím měkkým hlasem. Seznámit se s ní můžete prostřednictvím jejího soundcloud.com. Album bude k dispozici i na vinylu.


Minor Victories - Minor Victories (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Minor Victories - Minor Victories
Ostrovní seskupení Minor Victories vzniklo v roce 2015 jako další z mnoha superskupin. Formaci tvoří Rachel Goswell ze Slowdive, kytaristé Stuart Braithwaite z Mogwai a Justin Lovkey z Editors a také filmař James Lockey z Hand Held Cine Club, který ale nyní třímá v rukou baskytaru. Společně dali dohromady deset skladeb a jednu z nich "A Hundred Hopes" si můžete poslechnout na YouTube.com. Jak se vám skladba líbí, nám nezapomeňte napsat do komentářů!


The Rolling Stones - Totally Stripped (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: roots rock / blues rock

The Rolling Stones - Totally Stripped
Je to už více jak dvacet let, co vyšlo The Rolling Stones album "Stripped", které bylo mixem živých nahrávek a studiových písniček pořízených v průběhu Voodoo Lounge Tour. Nahrávalo se ve studiích v Tokiu a Lisabonu a živé nahrávky pocházely z tří koncertů v "menších" sálech - Paradiso v Amsterdamu, paříské L’Olympii a londýnské Brixton Academy. Nyní toto CD vychází znovu pod názvem "Totally Stripped" důkladně přepracované a především náležitě rozšířené. Můžete jej totiž sehnat také v kombinaci se čtyřmi DVD nebo Blu-Ray disky, kde na prvním z nich je dokument o vzniku "Stripped" a na dalších třech zmíněné koncerty. Navíc můžete CD vyměnit také za vinyl, a pokud by vás zajímal pouze dokument, dostanete ho i odděleně, opět na DVD a Blu-Ray. Neodolatelným lákadlem může být video na facebookovém profilu kapely.


Volbeat - Seal The Deal & Let's Boogie (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: post-hardcore

Volbeat - Seal The Deal & Let'S Boogie
Dánská metalová formace Volbeat je zpět. Oblíbená kapela vydává své šesté studiové album "Seal The Deal & Let's Boogie" a jako první singl vybrali skladbu "The Devil's Bleeding Crown", kterou společně s dalšími dvanácti kousky produkoval Jacob Hansen ve spolupráci s Michaelem Poulsenem. Díky tomu, že každá z doposud vydaných desek posunula kapele laťku o něco výš, jsou posluchači nyní docela nároční. Jestli nahrávka skutečně obstojí, posuďte sami po poslechu zmiňovaného singlu.


Yanni - The Dream Concert: Live From The Great Pyramids Of Egypt (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: new age

Yanni - The Dream Concert: Live From The Great Pyramids Of Egypt
Řecký skladatel a pianista Yanni dvacet let jezdí po celém světě a svoji hudbu přiváží na působivá místa naší planety - od aténské Akropole přes Taj Mahal až po moskevský Kreml. Dlouhou dobu měl ale jeden sen - přivést svoji show také do Egypta k pyramidám a sfinze v Gíze. To se mu povedlo loni v říjnu a sám Yanni ke svému vystoupení říká: "Moje návštěva do Egypta navždy změnila můj život. Přijetí a podpora egyptských fanoušků, spolu s jejich nekončícími úsměvy a otevřenými srdci způsobila, že jsem se do této krásné země opravdu zamiloval." Společně s ním odehrál celkem dva koncerty patnáctičlenný orchestr, ke kterému se v jednu chvíli připojil také astronaut Scott Kelly z Mezinárodní vesmírné stanice. Koncert byl pochopitelně také zaznamenán v rozlišení 4K a vy si jej tedy budete moci užít jednak na CD, ale i na DVD a Blu-Ray s názvem "The Dream Concert: Live From The Great Pyramids Of Egypt". Upoutávku na něj přináší Yanniho facebookový profil.


The Traveling Wilburys - The Traveling Wilburys Collection (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk rock / country rock / roots rock

The Traveling Wilburys - The Traveling Wilburys Collection
The Traveling Wilburys, pro některé jedna z mála opravdových superskupin, jejímiž členy byli Bob Dylan, George Harrison, Jeff Lynne, Roy Orbison a Tom Petty, se v pátek konečně dostala na streamovací služby. U příležitosti této události znovu vychází jejich "Traveling Wilburys Collection" z roku 2007, která sdružila dvě jejich studiová alba se čtyřmi bonusovými skladbami a přihodila DVD s dokumentem "True History Of The Traveling Wilburys" a pětici jejich videoklipů. Vedle toho najdete v balení i další bonusový materiál jako knihu, pohlednice, fotky a další.


Dále vychází:

Andre Rieu - Welcome To My World (DVD) (Universal)
Cameron Carpenter - All You Need Is Bach (Sony Music)
Candlemass - Death Thy Lover (Digipack EP) (Mystic Production)
Cappella Gabetta - Music At The Habsburg Court (Sony Music)
Dan Reed Network - Fight Another Day (Mystic Production)
Dark Funeral - Where Shadows Forever Reign (Sony Music)
Dark Funeral - Where Shadows Forever Reign (Digipack) (Sony Music)
Fatherson - Open Book (Sony Music)
First Signal - One Step Over The Line (Mystic Production)
Fredrika Stahl - Tomorrow (soundtrack) (Sony Music)
John Ottman - X-Men: Apocalypse (soundtrack) (Sony Music)
Jorn - Heavy Rock Radio (Mystic Production)
Ksenija Sidorova - Carmen (Universal)
Lian - Lian (Deluxe Edition) (Sony Music)
Mark Forster - Tape (Sony Music)
Melvins - Bassed Loaded (Mystic Production)
Nervosa - Agony (Mystic Production)
New Element - Jdeme dál
Nico Yaryan - What A Tease (Mystic Production)
Nikolaus Harnoncourt - Beethoven: Missa Solemnis In D Major, Op. 123 (Sony Music)
Plácido Domingo - Puccini: Gianni Schicchi (DVD) (Sony Music)
Plácido Domingo - Puccini: Gianni Schicchi (BluRay) (Sony Music)
Různí - Ibiza Evolution 2016 (Universal)
Různí - Me Before You (soundtrack) (Universal)
Různí - Megahits 2016/2 (Universal)
Skyclad - Wayward Sons Of Mother Earth (Mystic Production)
Tankard - Zombie Attack (Bertus)
Tarja - Brightest Void (EP) (Mystic Production)
Tarja - Brightest Void (EP) (singl) (Mystic Production)
Train - Does Led Zeppelin II (Warner Music)
Vladimir Ashkenazy - Klavírní tria 1,2/Viol.Sonata (Universal)
Withem - Unforgiving Road (Mystic Production)
Xylaroo - Sweeetooth (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Amber Arcades - Fading Lines (Mystic Production)
Billie Holiday - Lady Sings The Blues (Universal)
Celtic Frost - Morbid Tales (Mystic Production)
Claypool Lennon Delirium - Monolith Of Phobos (Mystic Production)
Count Basie - April In Paris (Universal)
Dark Funeral - Where Shadows Forever Reign (Sony Music)
Fatherson - Open Book (Sony Music)
Fitzgerald/Armstrong - Ella And Louis (Universal)
Frank Sinatra - This Is Sinatra Volume Two (Universal)
Helloween - Pink Bubbles Go Ape (Mystic Production)
Charlie Parker - Charlie Parker With String (Universal)
Jana Kirschner - 16 naj pesniciek (Universal)
John Williams - Star Wars - Episode IV - A New Hope (Sony Music)
Long Distance Calling - Avoid The Light (Re-Issue 2016) (Sony Music)
Long Distance Calling - Long Distance Calling (Re-Issue 2016) (Sony Music)
Long Distance Calling - The Flood Inside (Re-Issue 2016) (Sony Music)
Manic Street Preachers - Everything Must Go 20 (Remastered) (Sony Music)
Melvins - Bassed Loaded (Mystic Production)
Minor Victories - Minor Victories (Mystic Production)
Nico Yaryan - What A Tease (Mystic Production)
Oscar Peterson - Night Train (Universal)
Paul Simon - Stranger To Stranger (Universal)
Robert Ellis - Robert Ellis (Mystic Production)
Roxette - Good Karma (Warner Music)
Skyclad - Wayward Sons Of Mother Earth (Mystic Production)
Slza - Katarze (Universal)
Tankard - Zombie Attack (Bertus)
The Horrors - Strange House (Universal)
The Kinks - Everybody's In Show-Biz (Legacy Edition) (Sony Music)
The Traveling Wilburys - The Traveling Wilburys/Ltd (Universal)
Unleashed - Where No Life Dwells (Re-Issue 2016) (Sony Music)
Volbeat - Seal The Deal & Let'S Boogie (Universal)
Xylaroo - Sweeetooth (Mystic Production)

Reedice:
Céline Dion - Celine Dion Collection (Sony Music)
Celtic Frost - Morbid Tales (Mystic Production)
Helloween - Pink Bubbles Go Ape (Mystic Production)
The Kinks - Everybody's In Show-Biz (Legacy Edition) (Sony Music)

NÁZORY
  • a co.... (Anonym, 05.06.2016 08:31) Reagovat

    The Kills, Tegan and Sara...??

    • Re: a co.... (Tomáš Parkan - autor, 05.06.2016 09:35) Reagovat

      Dobrý den,
      zatím ani u jedněch nemám informaci, že by jejich novinky u nás fyzicky vyšly. U The Kills je to asi pochopitelné, vydávají na menším labelu a může to chvíli trvat, u Tegan and Sara je to trošku zvláštní, když je vydávají Warneři...

      • Re: a co.... (Anonym, 05.06.2016 18:23) Reagovat

        Děkuji za info. :-)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Video: Keith Richards přidal k Reedově "I’m Waiting For My Man" své specifické charisma (05.03.2024 08:05)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Publicistika: Čtyřicet nejlepších zahraničních desek roku 2023 podle musicserveru (10-1) (02.02.2024 19:00)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Adele Karel Gott Kabát Rush U2 Paws Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu