shop.musicserver.cz
Nové desky pro 13. týden

Nové desky pro 13. týden

Vydáno: 03.04.2016 23:31 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Pet Shop Boys

Ačkoli jsou tento týden největšími hvězdami elektroničtí Pet Shop Boys, přijdou si na své především milovníci rocku. Jeho lehčí formu nabídnou Weezer, experimentální Three Trapped Tigers a Yeasayer a indie v kombinaci s folkem Andrew Bird, zatímco tu tvrdší mají na svědomí Soto, Mogwai či Cheap Trick. Něco málo Afriky pak přinesou Konono Nº1.

Pokud se v pondělí 4. dubna vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Pet Shop Boys - Super (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: synth pop / deep house / EDM

Pet Shop Boys - Super
Britští Pet Shop Boys letos oslavují třicáté výročí vydání debutu "Please" a pro fanoušky mají dárek v podobě zbrusu nové desky "Super". Motiv přebalu alba se už v lednu objevil na plakátech po celém světě také jako předzvěst prvního singlu "The Pop Kids". K němu pánové Neil Tennant a Chris Lowe přidali dalších jedenáct písniček, které jsou opět nabité elektronikou a elektronickou taneční hudbou. Většinu písní složili Pet Shop Boys na turné s Take That a nahrávání pak probíhalo především v Berlíně. Odtud se přesunuli do Londýna, kde se opět setkali s producentem Stuartem Pricem. Co si představit po jejich vlastní charakteristikou staré Pet Shop Boys mixnuté novými Pet Shop Boys, zjistíte poslechem alba na jejich YouTube.com profilu. My pouze dodáme, že "Super" seženete i na vinylu.


Weezer - Weezer (The White Album) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: power pop / pop punk

Weezer - Weezer (The White Album)
Američtí Weezer už nějaký čas zaplavují hudební scénu svými eponymními alby, které odlišují pouze barvou a letopočtem. Letos do této mozaiky přidávají další střípek, a tak po modrém, zeleném a červeném tu máme bílé album. Všech deset písniček, respektive jedenáct, pokud seženete japonskou verzi, má na svědomí frontman kapely Rivers Cuomo, kterému vypomohli buď ostatní členové, nebo například držitel dvou Grammy Dan Wilson (Adele, Dixie Chicks), či třeba člen The Freewheelers Luther Russell. Sám Cuomo pak nahrávku označuje jako plážové album inspirované jeho potulováním se po okolí Los Angeles. Není tedy divu, že hudební inspirací mu byla tvorba slavných Beach Boys. Zda je v některé z novinek poznáte, zjistíte z klipů na jejich YouTube.com profilu.


Konono N°1 - Konono N°1 Meets Batida (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: world music / trance / bazombo

Konono Nº1 - Konono Nº1 Meets Batida
Konono N°1 není třeba nijak představovat. Pravděpodobně nejslavnější hudebníci z Demokratické republiky Kongo působí na hudební scéně již od roku 1966 a mají na svém kontě i cenu Grammy a několik dalších ocenění. Naposledy si ale mohli fanoušci vychutnat jejich mix afrických rytmů, taneční hudby a trance před šesti lety, kdy vyšla nahrávka "Assume Crash Position". Letos, rok po úmrtí zákládajícího pětasomdesátiletého člena Mingiedi Mawangu, se skupina opět dala v portugalském Lisabonu do nahrávání a k sobě přizvala angolsko-portugalského zpěvák Batidu. S ním a za dohledu svého dvorního producenta Vincenta Kenise natočila osm skladeb, které umístila na album s všeříkajícím názvem "Konono Nº1 Meets Batida". O něco blíže jej můžete poznat prostřednictvím teaseru na YouTube.com.


Babymetal - Metal Resistance (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Babymetal - Metal Resistance
Už se druhou studiovkou přichází na trh japonská senzace Babymetal. Skupina, kterou tvoří trojice teenage vokalistek a takzvaná Kami Band vydává nahrávku teprve rok po živáku "Live At Budokan: Red Night" & "Live At Budokan: Black Night". Desku uvedly už dva singly "Road Of Resistance" a "Karate", které na CD doplňuje dalších deset písní do celkového počtu dvanáct. Desku doprovází také první celosvětové turné kapely, v rámci kterého navštíví Pratteln ve Švýcarsku, Vídeň v Rakousku, Kolín a Stuttgart v Německu a třeba také francouzskou metropoli Paříž. Ukázky v podobě dvou videoklipů najdete ke zhlédnutí a poslechu na Blabbermouth.nez.


Boris And Merzbow - Gensho (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Boris And Merzbow - Gensho
Kromě Babymetal se z Japonska hlásí o slovo také rocková formace Boris, která spojila síly s noise hudebníkem Merzbow. Celá nahrávka proto sestává ze dvou disků: Na prvním najdete originální song Merzbow společně s upravenou předělávkou "Sometimes" od My Bloody Valentine a dalšími coververzemi skladeb od interpretů jako Rainbow nebo Amplifier Worship a na druhém nové kompozice o Merzbow. Obě díla si můžete pustit současně i zvlášť, podle jejich auotorů byla právě takto vytvořena. Nesmíme zapomenout ale ani na vydatný bonus, kterým je disk "Gensho At Fever 11272015". Jde o záznam koncertu odehraného koncem listopadu loňského roku. Pro ukázku v podobě skladby "Heavy Rain" navštivte oficiální stránky projektu.


Cheap Trick - Bang Zoom Crazy...Hello (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock and roll

Cheap Trick - Bang Zoom Crazy...Hello
Cheap Trick nemusí nikomu vůbec nic dokazovat: Co nevidět se dostanou do rock and rollové síně slávy jako jedna z nejúspěšnějších kapel a jejich hitovky položily základy americké hudbě. Právě díky tomu, že největší slávy dosáhly v sedmdesátých letech, nemůže nikdo čekat, že si kousky z jejich novinky "Bang Zoom Crazy... Hello" budou všichni hned broukat. Ale i tak jsou jednotlivé ingredience docela nekompromisní, možná pro někoho až stereotypní. I tak je to ale poctivá porce muziky. Posuďte sami poslechem ukázek na Amazon.com.


Tip týdne

Three Trapped Tigers - Silent Earthling (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: instrumentální progresivní rock / math rock / noise-rock

Three Trapped Tigers - Silent Earthling
Ačkoli Three Trapped Tigers nepatří mezi ty nejzářivější jména na hudební scéně, mohou je znát i čeští fanoušci a to nejen díky koncertům ale i pět let starému debutu "Route One Or Die". Nyní se toto londýnské trio konečně vrací s pokračováním svého experimentování se zvuky, žánry a styly. Jejich druhá deska dostala název "Silent Earthling" a Tom Rogerson, Adam Betts a Matt Calvert na ní nabídnou celkem devět instrumentálních skladeb, kde se pohybují na rozhraní progresivního rocku, math rocku a noise rocku. Na svém svém webu sdílí již několik ukázek z alba.


Andrew Bird - Are You Serious (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / indie rock

Andrew Bird - Are You Serious
Po loňském instrumentálním albu "Echolocations: Canyon" se americký indie folkový písničkář a multiinstrumentalista vrátil zpět ke klasickým písničkám. Novinka, na které jich naleznete hned jedenáct ve standardní verzi a o dvě více u deluxe edice, dostala název "Are You Serious" a muzikant si k jejímu nahrání pozval ještě dva hosty, kterými jsou Fiona Apple a Blake Mills. Už první reakce popisují album jako to nejosobnější, které Bird za svoji kariéru nahrál. On sám to nepopírá a potvrzuje, že velký vliv na něj měla především svatba. Jak moc a kam se jeho rukopis posunul, zjistíte poslechem několika písniček na jeho profilu na YouTube.com.


Jonas Kaufmann - An Evening With Puccini (DVD) (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba

Jonas Kaufmann - An Evening With Puccini
Příznivci operní hudby ještě vstřebávají pražský koncert Jonase Kaufmana, který proběhl před čtrnácti dny, a nyní si ho budou moci připomenout. Na DVD a Blu-ray se totiž dostává koncertní záznam speciálního vystoupení, který se konal loni v červnu v milánské La Scale. Program jednoho z nejočekávanějších koncertů loňského roku byl pochopitelně postaven na výběru z alba "Nessun dorma - The Puccini Album", k němuž přibyly další Pucciniho skladby. Obecenstvo si vyžádalo pět přídavků a závěrečný aplaus se protáhl na neuvěřitelných čtyřicet minut. Záznam koncertu byl letos v únoru uvedený také ve světových kinech a nyní bude k sehnání pod titulem "An Evening With Puccini". Nalákat by vás mohl trailer na YouTube.com.


Kaada & Patton - Bacteria Cult (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer www.deezer.com/artist/2861 / psali jsme
žánr: world music

Kaada & Patton - Bacteria Cult
Mikea Pattona si jistě pamatujete nejlépe z Faith No More. Nyní se vám představí ve společnosti norksého skladatele Johna Kaada, se kterým nyní spolupracoval po dlouhých dvanácti letech. Výsledkem jejich spolupráce je deska "Bacteria Cult" a je nástupcem LP z roku 2004 "Romances". "Pracovat s Johnem na tomto díle byla jedna báseň. Jeho kompozice byly se mnou pokaždé velmi silně propojeny. Chtěli jsme navíc zkusit jiné věci - využít moderní technologie, zkombinovat je s velkým orchestrem a přitom klást důraz na melodii a strukturu písní," prozradil Patton. Ukázky najdete k poslechu na odkaz ven.


Mogwai - Atomic (A Soundtrack By Mogwai) (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Mogwai - Atomic
S novým počinem se hlásí o slovo i Mogwai. Sice nejde o zcela nové písně, které tvoří desku "Atomic", ale za pozornost určitě také stojí. Nahrávka totiž přináší přepracované verze jejich soundtracku "Storyville - Atomic: Living in Dread and Promise", dokumentu, který loni vysílala televizní stanice BBC. "Je to jedna z nejintenzivnějších desek a vůbec největších projektů, na kterém jsme jako skupina pracovali. Pokaždé, když jsme v Hirošimě byli a hráli v tom parku, cítili jsme, že toto město a naše dílo mají neskutečné spojení," prozradil Stuart Braithwaite.


Moonsorrow - Jumalten Aika (Sony Music)
web / Deezer / psali jsme
žánr: pagan metal

Moonsorrow - Jumalten Aika
Fandíte pagan metalu? Pak by vám novinka Moonsorrow neměla za žádnou cenu chybět. V pořadí sedmá studiovka formace nese název "Jumalten Aika", což v angličtině znamená "The Age Of Gods". "Na novince jsme se nechali inspirovat folkovou hudbou ještě více, než před tím," prozradil Henri Sorvali, který v kapele obstarává kytaru, klávesy a vokály. Nahrávka je k dostání v celé řadě rozličných formátů včetně dvoudiskových verzí. Ty obsahují kromě standardního CD navíc i disk s coververzí "Soulless" původně od Grave a "Non Serviam" od "Rotting Christ.


The Summer Set - Stories For Monday (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

The Summer Set - Stories For Monday
The Summer Set, pop rocková kapela z arizonského Scottsdale, existuje už od roku 2007, ale dosud se jim nepodařilo pořádně prorazit, ačkoli už s deskou "Legendary" z roku 2013 naznačili, že lidi oslovit dokáží. Nejenže vyšplhala na pomezí první padesátky Billboardu, ale hlavně tato pětice s bubenicí za zády zvítězila v soutěži Macy’s iHeartRadio Rising Star, kde se sešlo šest miliónů hlasů. Není tedy divu, že s novinkou "Stories For Monday" vyhlásili útok na pořádný průlom. Dopomoci jim k tomu má jedenáct písniček, v niž nemíchají pouze pop a rock, ale přidávají i prvky emo, synth popu, power popu, country, nebo pop punku. Zda vás jejich styl zaujme a jejich písničky patřičně chytnou se dozvíte ze streamu alba YouTube.com profilu vydavatelství Fearless Records.


4DOGS - The Break (distr. Indies Scope)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

4DOGS - The Break
Po více jak dva roky starém debutovém albu "The Pause" 4DOGS se příznivci této valmezské kapely mohou těšit z druhé desky "The Break". Už název dává tušit, že aktuální písničky frontmana Zdraveeho koncepčně navazují na předchozí počin plný béčkových tónin a textů v duchu impresionismu. Některé písničky, jako například "Roads" nebo "Suspension", už budou návštěvníci jejich koncertů znát, protože byly v repertoáru kapely již dlouho, ale čekaly na zasazení do širšího rámce. Ve zcela nových skladbách kapela těžila z čerstvého přístupu nového baskytaristy, který kromě basových linek přidal i silné vokály. Výsledkem je hned čtrnáct nových písní, z nichž některé formace nahrávala ve studiu Regina v Českém rozhlase. Zbytek byl natočen ve studiu Jámor Ondřeje Ježka, který se ujal i finálního mixu a masteringu. Ukázky všech písniček najdete v e-shopu vydavatelství Indies Scope.


Yeasayer - Amen & Goodbye (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: experimentální rock

Yeasayer - Amen & Goodbye
Zatímco na přípravu minulých alb potřebovala americká rocková formace Yeasayer obvykle něco kolem dva a půl roku, vyexpedování toho čtvrtého trvalo bezmála čtyři. Částečně jsou za tímto odstupem zničené pásky s již hotovým materiálem při průtrži mračen, a částečně také fakt, že Yeasayer poprvé natáčeli spolu jako kapela. V newyorských Outlier Inn studiích nakonec pro CD "Amen & Goodbye" vzniklo třináct písniček, kde čtveřice opět experimentuje se zvukem. Jak moc a jakým stylem, se dozvíte poslechem všech skladeb na YouTube.com profilu kapely.


Soto - Divak (Mystic Production)
web / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Soto - Divak
V čele rockové formace Soto stojí Jeff Scott Soto, jenž společně se svými kolegy dokončil novinku kapely "Divak". Nahrávka s pořadovým číslem dva vychází ani ne rok a půl po desce "Inside The Vertigo" a z rádií možná už znáte pilotní singl "FreakShow". Na této ochutnávce muzikanti spolupracovali s Tony Dickinsonem, se kterým pracovali také na úspěšném singlu "The Fall" z debutové nahrávky. Kromě této písně čítá CD ještě dalších dvanáct skladeb a dalších pět živáků - bonusů.


Dále vychází:

Ahtme - Demonization (Mystic Production)
ATMO Music - Valerie (singl) (Warner Music)
Atoa - Unter WöLfen (Mystic Production)
Beastmaker - Lusus Naturae (Mystic Production)
Black Stone Cherry - Kentucky (Mystic Production)
Blood Ceremony - Lord Of Misrule (Mystic Production)
Bombino - Azel (Mystic Production)
Cobalt - Slow Forever (Mystic Production)
Crisix - From Blue To Black (Mystic Production)
Destructor - Back In Bondage (Mystic Production)
Draugnim - Vulturine (Mystic Production)
Dream Death - Dissemination (Mystic Production)
Ensiferum - Two Decades Of Greatest... (Universal)
Erik Satie - Erik Satie & Friends (Sony Music)
Fischer-Z - This Is My Universe (Mystic Production)
Gadget - The Great Destroyer (Mystic Production)
Church Of Misery - And Then There Were None (Mystic Production)
Iamthemorning - Lighthouse (Mystic Production)
Inverloch - Distance Collapsed (Mystic Production)
Iveta Bartošová - Krásná neznámá (Warner Music)
Izegrim - The Ferryman'S End (Mystic Production)
Jan Schneider - Jan Schneider a kamarádi / Musím dál zpívat (Supraphon)
Jesus Chrüsler Supercar - 35 Supersonic (Mystic Production)
Joe Lynn Turner - Street Of Dreams B (bootleg) (Bertus)
Klaus Schulze - Dark Side Of The Moog (Mystic Production)
Martyr - You Are Next (Mystic Production)
Mob Rules - Tales From Beyond (Mystic Production)
Necronomicon - Advent Of The Human God (Mystic Production)
New Keepers Of The Water Towers - Infernal Machine (Mystic Production)
Ninja - Into The Fire (Mystic Production)
Port Noir - Any Way The Wind Carries (Sony Music)
Ragnarök - Psychopathology (Mystic Production)
Red Eleven - Collect Your Scars (Mystic Production)
Různí - Taneční liga 178 (Universal)
Sarke - Bogefod (Mystic Production)
Se Delan - Drifter (Mystic Production)
Split Heaven - Death Rider (Mystic Production)
Terra Tenebrosa - The Tunnels (Mystic Production)
Thomas Newman - Spectre (Universal)
Thunderstone - Apocalypse Again (Mystic Production)
Tom Petty & Bob Dylan - Live On Air (bootleg) (Mystic Production)
Vilém Čok & Bypass - Zbožňuju Tvou buchtu
Vredehammer - Violator (Mystic Production)
White Miles - Duel (Mystic Production)
Wicked Maraya - Lifetime In Hell (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Amy Winehouse - Amy (Universal)
Andrew Bird - Are You Serious (Universal)
Babymetal - Metal Resistance (Mystic Production)
Bombino - Azel (Mystic Production)
Ensiferum - Two Decades Of Greatest... (Universal)
Gadget - The Great Destroyer (Mystic Production)
Iamthemorning - Lighthouse (Mystic Production)
Inverloch - Distance Collapsed (Mystic Production)
Jesus ChrüSler Supercar - 35 Supersonic (Mystic Production)
Kaada & Patton - Bacteria Cult (Mystic Production)
Konono No.1 - Konono No.1 Meets Batida (Mystic Production)
Mob Rules - Tales From Beyond (Mystic Production)
Mogwai - Atomic (A Soundtrack By Mogwai) (Bertus)
Moonsorrow - Jumalten Aika (Sony Music)
Pet Shop Boys - Super (Mystic Production)
Port Noir - Any Way The Wind Carries (Sony Music)
Se Delan - Drifter (Mystic Production)
Three Trapped Tigers - Silent Earthling (Sony Music)
Travis - Everything At One (Bertus)
Triptykon - Eparistera Daimones (Re-Issue 2016) (Sony Music)
Vredehammer - Violator (Mystic Production)
White Miles - Duel (Mystic Production)
Yeasayer - Amen & Goodbye (Mystic Production)

Reedice:
Anathema - Weather Systems (EP) (Mystic Production)
Blackfield - Live In New York City (Mystic Production)
Blackfield - Welcome To My Dna / Blackfield Iv (Mystic Production)

NÁZORY
  • Chyba u BABYMETAL (Robert, 04.04.2016 10:57) Reagovat

    Ad BABYMETAL: Tak "první celosvětové turné kapely" to asi nebude. Stačí se mrknout na wiki:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Babymetal_World_Tour_2014
    https://en.wikipedia.org/wiki/Babymetal_World_Tour_2015
    Případně na youtube po trailerech:
    httpswww.youtube.com/watch?v=j6cC01au1RY
    httpswww.youtube.com/watch?v=qnDVXi1RLGY
    Takže 2016 bude nejspíš třetí.

  • last shadow pupppets nic???... (Kruppe, 04.04.2016 18:06) Reagovat

    last shadow pupppets nic???

  • Tom DeLonge (Anonym, 05.04.2016 15:45) Reagovat

    Dnes vyšlo nové EP od AVA. Mrkněte se na něj. Vypadá totiž fakt dobře.

  • mellmon (simmi, 08.06.2021 07:30) Reagovat

    buy exclusive customise tshirt only at https://mellmon.com/

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Video: Pet Shop Boys se v klipu "Loneliness" ohlížejí za mladistvou nerozvážností (01.02.2024 15:30)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Pet Shop Boys se vracejí s novým albem "Nonetheless" (31.01.2024 11:04)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Mirai Billie Eilish Rush Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu