Ellie Goulding pořídila k "Something In The Way You Move" nudné koncertní video

26.02.2016 12:30 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I přesto, že se Ellie Goulding nachází na velkém světovém turné, stíhá každé ráno pravidelně cvičit a běhat, několikrát za den aktualizovat statusy na sociálních sítích, setkávat se před koncerty s fanoušky i natáčet klipy. Není to tak dlouho, co představila vizuál k písni "Army" a už je tu klip k druhému songu, který aktuálně začíná prorážet do evropského rádiového éteru.

Píseň "Something In The Way You Move" patří jednoznačně k nejchytlavějším písním z alba "Delirium", dalo se proto očekávat, že k němu Ellie natočí i nějaké rozjuchané a alespoň trochu nápadité video. Stal se bohužel opak. Právě pro tuhle taneční píseň si zpěvačka vybrala nudný a ničím neoriginální koncertní záznam. Ten byl pořízen nedávno na show v Antverpách a přihlíželo mu devatenáct tisíc fanoušků.

Ti asi ani nevěděli, že budou součástí klipu, protože se během jeho natáčení nic zásadního neodehrálo. Vše mohlo vyznít daleko líp, kdyby Ellie píseň v klipu představila alespoň naživo. Jednalo by se totiž o velmi slušnou pozvánku na koncert, kterých Ellie čekají v Evropě ještě téměř dvě desítky. Ale do studiového záznamu songu pouštět koncertní potlesk? To je fakt nuda.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY