Bryan Adams videem k "Do What Ya Gotta Do" pokračuje v černobilé sérii

20.02.2016 20:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kanadský hudebník Bryan Adams se v současné době nachází na velkém světovém turné, kde krom osvědčených hitů představuje i songy ze své loňské studiovky "Get Up". To čítá zastávky v Kanadě, Americe, Austrálii a samozřejmě i v Evropě. Mezi pětadvacítkou těch evropských se bohužel Praha neobjevuje, nejblíže budeme Bryana mít mezi 27. květnem a 3. červnem, kdy absolvuje pět vystoupení v Německu a jedno v sousední Vídni.

Pokud se na jeho koncert nechystáte, malou náplastí vám může být nový singl a videoklip, který kanadský hudebník právě představil. V písni "Do What Ya Gotta Do" nabízí pop-rockový sound, který v jeho podání skvěle funguje již několik dekád. Vizuál taktéž nepřekvapí, od předchozích dvou se liší jen minimálně. Aby taky ne, když všechny vznikly ve stejném studiu, navíc v rozmezí jen několika hodin.

Režisérem byl i tentokrát sám zpěvák, který během natáčení klipu stihl pořídit i fotky pro přebal své poslední desky. I pro "Do What Ya Gotta Do" požádal o pomoc modelku Katerinu Smutok, která měla tentokrát dovoleno zpěvákovi deformovat obličej svými prsty. To se sice zdá být v první polovině klipu vcelku nudné, když se ale v té druhé objeví i několik nepovedených záběrů, není výsledek zas až tak špatný.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY