Hudební básník Kölsch odvypráví svůj příběh v Roxy

12.12.2015 10:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Zavřete oči, nastražte uši, bude se vyprávět. Do Roxy přijede další z velikánů současné elektronické hudby, dánský hudební vypravěč, excelentní hudebník a člen respektovaného nezávislého labelu Kompakt Kölsch. Ve svém premiérovém pražském vystoupení nás pomocí nadčasové elektroniky provede svým emotivním životním příběhem od dětství až po současnost.

Kolsch plakát
© facebook interpreta
23. dubna bude velký den pro ty z vás, kteří dokáží zavřít oči a pozorně naslouchat. Dánský producent Rune Reilly Kölsch má jedinečný dar vyprávět pomocí hudby dech beroucí příběhy a inspirací je mu vlastní život. Jeho první album "1977" (vydané 2013) mapuje období jeho raného a rozlétaného dětství s kompozicemi jako "Opa, Oma" nebo "Loreley". Druhé, ještě o kapku vyzrálejší LP "1983" (2015) vypráví cestovatelský příběh z deštivého Dánska na jih Francie se všemi nostalgickými i sentimentálními odkazy k dětství a dospívání.

Neotřelý přístup k tvorbě a velmi emotivní sety, které dokáže Kölsch vykouzlit, ho v posledním roce katapultovaly mezi světově nejbookovanější dje. Kam až se jeho příběh dostane? Jakou část nám odvypráví v dubnu v Praze? Zavřete oči, přichází Kölsch.

Vstupenky jsou k mání v předprodeji na GoOut za 300 Kč + poplatky. Na místě budou dražší o sto Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY