Pražští rockeři I Love You Honey Bunny singlem "Introduction" zaujmou hudebně i vizuálně

03.12.2015 13:57 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Pražská indierocková parta I Love You Honey Bunny, která si zvolila název podle hlášky z kultovního filmu "Pulp Fiction", zatím žádné studiové album na svém kontě nemá. Dle kvality (nejen) aktuálního singlu si však pomalu, ale jistě tvoří slušný arzenál pro očekávaný debut. Ve skladbě "Introduction" se prezentuje jako tuzemská obdoba ostrovních Arctic Monkeys. Píseň založená na výborných kytarách a procítěném vokálu Sebastiana Jaquese má hitové ambice daleko přesahující naši scénu a jedná se rozhodně o jednu z nejlepších kytarových skladeb letošního roku.

Klip je natočen v komorním duchu a sleduje postavu Maxe, jehož motivace v příběhu je pro diváka neobjasněná. Video má však velmi hutnou atmosféru a diváka napíná až do poslední chvíle. Postava Maxe by měla vystupovat i v dalších singlech skupiny a bude mezi nimi tvořit pomyslnou linku. Hlavní roli velmi precizně ztvárnil herec Adam Vacula.

Pokud byste se chtěli podívat na křest tohoto skvělého singlu, pak navštivte jeden ze tří nadcházejících koncertů téhle nadějné party, a to buď 4.12. na lodi Cargo Gallery v Praze, 11.12. v Brně na Flédě či 15.12. v Plzni v klubu Anděl.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY