Simple Plan vzpomínají v "I Don't Wanna Go To Bed" na seriál "Pobřežní hlídka"

26.10.2015 14:29 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

O kanadské rockové kapele Simple Plan nebylo několik let slyšet. Možná je to dobře, protože jejich poslední hudební pokusy už neměly s rockem téměř nic společného a věrní fanoušci jim to dali po zásluze sežrat tím, že poslední album "Get Your Heart On!" z roku 2011 rozhodně nedosáhlo takových komerčních úspěchů jako jeho předchůdci. Nyní je pětičlenné seskupení z Montrealu konečně zpět.

Zatím novou desku, která by byla již pátou v pořadí, stále jen slibují, ale nejspíš to tentokrát myslí smrtelně vážně. Již koncem prázdnin kapela představila singl "Boom", kterým se hudebně vrací ke svým začátkům a hitům jako "Welcome To My Life". Nyní ovšem razí do boje s novinkou "I Don't Wanna Go To Bed", ve které jí hostuje rapper a zpěvák Nelly.

Jak už hostování tohoto umělce napovídá, o rocku opět nemůže být řeč. Jedná se o rozjuchanou, nepříliš výraznou popovou píseň s nádechem funky, kterou máme dle slov kapely brát trošku s nadsázkou. Tomu odpovídá i klip, kde si jednotliví členové zahráli na plavčíky ze seriálu "Pobřežní hlídka", a tak se není čemu divit, že si vizuál zajeli natočit na pláže v Los Angeles, kde před zhruba pětadvaceti lety "Baywatch" vznikal. To, že do klipu zcela zbytečně zakomponovali i samotného Davida Hasselhoffa aka Mitche Buchannona, je už jen kontraproduktivní bonus.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY