Druhá studiovka 5 Seconds Of Summer vyjde již za pár dní

21.10.2015 13:58 - Jaromír Koc | foto: www.people.com

I když u nás australská pop-punková kapela 5 Seconds Of Summer stále ještě nepatří k nejvyhledávanějším nováčkům, ve světě tihle čtyři kluci platí za velké hvězdy. S velkým očekáváním je tak spojeno vydání jejich nové desky, která se na trhu objeví již za pár dní.

5 Seconds Of Summer - Sounds Good Feels Good
© facebook interpreta
Jejich druhá studiovka, která přichází jen šestnáct měsíců po úspěšném debutu, dostala název "Sounds Good Feels Good" a v obchodech bude ke koupi již od třiadvacátého října. Základní verze desky bude obsahovat čtrnáct písní, mezi kterými nebude chybět aktuální hitovka "She's Kinda Hot". Pokud si pořídíte deluxe verzi, můžete se těšit na tři bonusové songy. Speciální verzi alba vydá i zaoceánský nákupní řetězec Target, pro který chlapci natočili ještě další dva songy navíc.

Novinka seskupení ze Sydney, kterou poslední dny avizuje nový singl "Hey Everybody!", bude mít krom digitální verze a tří výše popsaných edicí na CD i podobu zeleného vinylu, který ale bude velmi limitovaný. Pokud patříte mezi velké fanoušky 5 Seconds Of Summer a třeba byste si chtěli desku pořídit i ve speciálním balíčku s dalšími exkluzivními dárky, jukněte například zde.

Dodejme, že s uvedením novinky na trh se kapela vydá příští rok i na velké světové turné, kterému budou předcházet dva speciální koncerty v Anglii, jež 5SOS absolvují letos v listopadu. Zmiňovanou šňůru čtveřice odstartuje v únoru 2016 v Japonsku, od dubna do června ji uvidíme pětatřicetkrát i na starém kontinentu, a to z velké části i v rámci známých evropských festivalů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY