Devin Townsend uvede v polovině listopadu na trh nový živák

06.10.2015 10:12 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kanadský hudebník a skladatel Devin Townsend je dobře známý fanouškům alternativního metalu a právě pro ně nyní připravil k vydání nový živák "Ziltoid Live At The Royal Albert Hall". Set vychází 16. listopadu na DVD a Blu-Ray disku.

Jak název napovídá, diváci a posluchači se mohou těšit na záznam vyprodané show v londýnské Royal Albert Hall. Devin Townsend zde předvedl brilantní show, během které ožil i jeho Ziltoid a návštěvníci si mohli vychutnat také písně napříč jeho tvorbou. Není divu, že show snímalo na patnáct HD kamer a produkce se ujal Paul M Green, který spolupracoval také s Opeth nebo Stevem Hackettem. Jako hosté se na scéně vystřídali Dominique Lenore Persi ze Stolen Babies, Chris Jerich a Jean Savoie. Nechyběl ani potřebný komparz a sbor.

"Show v Royal Albert Hall pro mne byla skvělým zážitkem. Mít možnost předvést svůj umělecký záměr a dát mu patřičnou dimenzi bylo prostě úžasné. Současně to byla velká výzva, ale vše vyšlo a všichni jsme byli nadšení a spokojení," prozradil sám skladatel, hudebník a zpěvák. Dodejme ještě, že kromě dvou formátů bude set k dostání v několika mutacích. Pro fajnšmekry je připraven i obsáhlý balíček s publikací o čtyřiačtyřiceti stránkách a bohatým zákulisním materiálem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY