Jasmine Thompson je v "Do It Now" popová a melancholická zároveň

22.09.2015 10:53 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Ze čtrnáctileté britské zpěvačky Jasmine Thompson začíná být opravdová hvězda. Poslední měsíce tráví hlavně na cestách, kde vystupuje buď sama nebo po boku Robina Schulze či Felixa Jaehna, tedy DJů, se kterými natočila v minulosti úspěšné singly. Ale hlavně právě vydala své první EP s názvem "Adore", na kterém přináší pět songů a ladí tak své fandy na nadcházející debutovou desku, na které ve volných chvílích maká.

První ochutnávkou ze zmiňovaného EP byla titulní skladba, která se dostala v průběhu léta do německé, švýcarské a italské prodejní hitparády. Společně s vydáním EP "Adore" zpěvačka představila videoklip k druhému songu, kterým je "Do It Now". Popová píseň má melancholickou a příjemně tajemnou atmosféru, které bylo uzpůsobeno i video.

Kromě záběrů na zpívající Jasmine, která se prochází nočním Londýnem, se ve videu dočkáme příběhu čerstvě zamilovaného páru, který však rázem zjistí, že jen z lásky účty nezaplatí. Jak finanční problémy pár ustojí, se bohužel prozatím nedozvíme, jde totiž pouze o první díl plánované klipové trilogie.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY