Morrissey vydá svůj první román

25.08.2015 13:56 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Stevena Patricka Morrisseyho si můžete nejlépe pamatovat jako skladatele a zpěváka formace The Smiths a samozřejmě také jako sólového zpěváka, vystupujícího pod jménem Morrissey. Kromě hudby se britský umělec nyní vrhá také do světa knih a chystá k vydání svůj první román. Bude se jmenovat "List Of The Lost" a bude k dostání koncem září.

Podle oficiálního prohlášení bude kniha dostupná v brožovaném vydání a prozatím si ji budou moct zakoupit příznivci v Británii, Irsku, Austrálii, Indii, na Novém Zélandu a v Jihoafrické republice. Přesný termín vydání není doposud znám, ale má být odhalen během následujících dní. Román přichází na řadu dva roky po velmi úspěšné knize s všeříkajícím titulem "Autobiography".

A proč se tedy Morrissey vlastně pustil do psaní? Podle jeho nedávného prohlášení je patrné, že ho svět hudby docela zklamal a ztratil pro něj veškerou přitažlivost: "V rádiích mé písně už skoro neuslyšíte, a když se podíváte kolem sebe, zjistíte, že spousta lidí hudebnímu průmyslu už tolik nevěří. Obecně se ví, že čelní příčky hitparád jsou zaplacené velkými labely, takže v populární hudbě toho člověk moc nezmůže."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY