Roxette oprášili pro reklamní kampaň svůj velký hit "The Look"

21.08.2015 12:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Roxette úspěšně pokračují ve velkém světovém turné ke třicátému výročí své existence, nový materiál je ale stále v nedohlednu. Vzhledem k tomu, že ale švédské duo má v zásobě desítky hitů, přímo se nabízí občas některému z nich dát nový kabát. Pro letošní rok to odnesla jedna z největších hitovek, skladba "The Look", která poprvé vyšla v lednu 1989.

Na rozdíl od mnoha jiných kolegů, kteří v rámci remaku nechají ke staré písni vytvořit pouze nový hudební podklad, Roxette svůj starý hit i nově nazpívali a stáli i po boku producentskému duu Addeboy vs. Cliff, které dalo písni novou tvář. Jak celá nahrávací session vypadala a následně dílko zní, se můžete přesvědčit pod článkem.

Nová taneční verze songu "The Look" je již nějaký ten den k mání digitálně, skalní fandy ale jistě potěší, že bude od 28. srpna ke koupi i ve formě sběratelského 1-side 7'' vinylu. Dodejme, že s celým nápadem vytvořit remake starého hitu přišel jeden švédský módní řetězec. Ten píseň využije pro nadcházející podzimní kampaň ve Švédsku, Norsku, Finsku a Polsku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY