shop.musicserver.cz
Robbie Williams, Sziget, Budapešť, 10.8.2015

Robbie Williams na Szigetu? Stále stejný badboy z Británie

Vydáno: 11.08.2015 14:17 v sekci Naživo - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

Robbie Williams přijel zahájit sedmidenní maďarský festival Sziget. Název svého turné "Let Me Entertain You" dodržel do puntíku a diváky bavil zpěvem i vtipnými průpovídkami. Během koncertu zahrál největší hity své kariéry jako "Rock DJ", "Supreme", "Feel" či "Angels" a stihl povykládat i o svém penisu.

Live: Robbie Williams

místo: Sziget festival, Budapešť
datum: 10. srpna 2015
setlist: Let Me Entertain You, Rock DJ, Monsoon, Come Undone, Road To Mandalay, Minnie The Moocher (Cab Calloway), Ignition, She's The One, Wonderwall (Oasis), Supreme, We Will Rock You, I Love Rock'n'Roll, Candy, Feel, Royals (Lorde), Millenium, Kids / přídavek: Bohemian Rapsody, Angels, My Way (Sinatra)

Robbie Williams se během svého turné řídí heslem "Chceš-li vyděsit své fanoušky, zahraj jim nové písně," a tak momentálně jede turné s největšími hity své kariéry. Po úvodním setu ze skladeb "Let Me Entertain You", "Rock DJ", "Monsoon" a "Come Undone" si publikum rozdělil na fanoušky pod třicet a nad třicet a těm mladším raději vysvětlil, kdo vlastně je: "Ahoj, já jsem Robbie Williams a byl jsem slavný v devadesátkách. Byl jsem v jednom boybandu, pak jsem začal fetovat, ztloustl jsem, šel jsem na léčení, dostal jsem se zpět do formy, nazpíval jsem 'Angels' a stala se ze mě mezinárodní superstar."

Po úvodním setu a svém představení zpěvák v písni "Minnie The Moocher" předvedl svou lásku k swingu a následně se rozněžnil nad svým synem Charltonem Valentinem, který na něj prý čeká v pokoji a kterého ten den naučil zpívat první song. "Aaaah", chtělo by se dodat, než však Wililams spustil "Ignition" od R. Kellyho s textem: "Sipping on coke and rum, I'm like so what I'm drunk" a o strkání... klíčů do zapalování. Navíc s R. Kellyho minulostí Robbie zřejmě právě udělal nejhrubší fór na světě, aniž by ho půlka diváků vůbec zaznamenala.

Zpěvák má při svých turné ve zvyku komunikovat s fanoušky, a tak si všiml, že na něj v první řadě mává fanynka knížkou a propiskou. "Ukaž, podej mi tu knížku... haha, vždyť je to neoficiální biografie plná sra...ek, tohle teda nepodepíšu," řekl a se smíchem knihu vrátil, načež na něj publikum začalo bučet. "No dobře, vidím, že bych to měl radši rychle podepsat," dodal s šibalským výrazem a do knihy napsal "Kristina loves Bruno Mars.". Fanynce následně na udobřenou věnoval song "She's The One", čímž jí okamžitě zaručil závist nejbližšího okolí.

Rozšafná nálada Robbieho držela dál, na počest svých letitých přestřelek s bratry Gallagherovými zazpíval "Wonderwall" a pokračoval medley z "We will Rock You" a "I Love Rock'n'Roll". Před songem "Candy" si na pódium z publika vytáhl svou oblíbenou fanynku Kristinu, čímž jí tentokrát zaručil závist celé Budapešti a začal předčítat fiktivní pasáž z její knihy: "Robbie Williams má obří penis. V posteli je lepší než Justin Timberlake, Bruno Mars, Pharrell Williams...". Pak si fanynku, která mu nerozuměla ani otázku, kolik jí je let, takže mu odkývala všechno, vzal do postele na pódiu, z legrace ji postříkal deodorantem, zazpíval si s ní a následně ji propustil. Kristina zřejmě doteď netuší, co se vlastně všechno událo, navíc jí budou zřejmě po zbytek festivalu návštěvníci podkopávat nohy.

Na závěr setu zazněly největší hity jako "Feel", "Kids" či "Angels", cover od zpěvákových oblíbených Queen a "My Way" od Franka Sinatry. Robbie Williams je stále ve skvělé pěvecké i zábavné formě a jeho frackovitý badboy styl k němu zkrátka sedí. Jeho nadhled se ukázal i v momentě, kdy se během textu "You big disgrace, kickin' your can all over the place" otočil na svou vlastní podobiznu z mladých let.

Navíc můžeme být rádi, že v Budapešti vůbec vystoupil, jelikož i přes přísný zákaz focení jeden z fotografů nepozorovaně proklouzl k jeho private jetu a Robbieho to nakrklo tak, že chtěl koncert zrušit. Naštěstí vše dobře dopadlo, fotograf byl deportován na Sibiř, a Kristina tak může mít doma podepsanou neoficiální biografii Robbieho Williamse s větou, že miluje Bruna Marse.

NÁZORY
  • (y) (strom-z, 11.08.2015 14:54) Reagovat

    nebyl jsem, ale supr report:-)

  • RW (libena, 11.08.2015 22:06) Reagovat

    dcera s neteří byly a jsou absolutně nadšené, já jim tiše záviděla - live mi volaly během koncertu. já si ho ale užila v čechách ve swingu :-)
    robbie je prostě skvělej! ...a tento článek taky ;-)

  • Aj ja som bol a bol to jeden velky gyc (john, 12.08.2015 06:58) Reagovat

    Robie uz straca hlas a uz to nieje schopny udychat. Peniazky mu ale velia koncertovat. Smutny zaver kariery

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride
Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride Aktuálnímu týdnu hudebních novinek vévodí Taylor Swift, nejen ona ale vydala nové album. Rockery a metalisty potěší kromě Pearl Jam i Billy Morrison s deskou plnou hvězd či My Dying Bride. S čerstvou muzikou se hlásí i cellista... čtěte zde
Vydáno: 24.04.2024 10:00 v sekci Novinky | Nové desky
Caleb Landry Jones - Hey Gary, Hey Dawn 10/10
Recenze: Magnum opus. Caleb Landry Jones natočil bezchybnou desku "Hey Gary, Hey Dawn" Bezmála rok a půl po předešlé řadovce "Gadzooks Vol. 2" se americký zpěvák a herec Caleb Landry Jones vrací s dalším hudebním materiálem. Jeho nové album "Hey Gary, Hey Dawn" se ale od těch předchozích přece jen trochu liší.... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pearl Jam - Dark Matter 8/10
Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií S aktuální "Dark Matter" mají Pearl Jam na kontě tucet studiových alb. Novinka kapely ze Seattlu naštěstí nepatří k těm tuctovým. S pomocí mladého producenta se zasloužilí rockeři, kteří už před pár lety vstoupili do... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Fletcher, SaSaZu, Praha, 21.4.2024
Naživo: Fletcher v SaSaZu obstarala zvuk, diváci zase obraz Popová, byť naživo spíše už pop-rocková zpěvačka Fletcher při své první návštěvě Prahy vyprodala klub SaSaZu. Ten nejprve od osmé večer na půl hodinky opanovala alternativně rocková dvojice Arxx z Brightonu, připomínající... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 16:00 v sekci Naživo
Igor Orozovič - Když zpíváte text, který je váš, nikdy ho nemůžete zazpívat špatně
Rozhovory: Igor Orozovič - Když zpíváte text, který je váš, nikdy ho nemůžete zazpívat špatně "Pomíjivost divadla je pro mě někdy bolestná. Oproti tomu kratičká píseň toho může obsáhnout spoustu a zůstane v nás, můžeme si ji zpívat," říká herec a muzikant Igor Orozovič. Svou čerstvě vydanou debutovou desku "Když muž... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 11:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Živák "Queen Rock Montreal" přijde v půlce května na Disney+ (24.04.2024 07:51)
- Stárnoucí Liam Gallagher přiznává: "Jde to se mnou z kopce" (06.04.2024 13:24)
- Video: Sia, Kylie a ikonická paruka. Spojení australských hvězd v "Dance Alone" se dočkalo klipu (18.03.2024 09:13)
- Návrat Oasis? Podle Liama by k tomu stačila bonboniéra od Noela (10.03.2024 09:04)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Recenze: Liam Gallagher a John Squire úspěšně ignorují fakt, že je 21. století (04.03.2024 00:00)
- Oasis mají namířeno do Rokenrolové síně slávy. Liam nemá radost (29.02.2024 08:06)
- Audio: The Black Keys se v coveru "I Forgot To Be Your Lover" noří do soulu (19.02.2024 09:49)
- Liam Gallagher a John Squire chtějí na společné desce oživit ducha indie rocku (16.02.2024 14:45)
- Audio: "Australská popová spolupráce snů" zní, jako by ji produkoval Ondřej Soukup. Sia a Kylie se s "Dance Alone" nevytáhly (09.02.2024 08:09)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Queen Adele Kabát AC/DC Sia U2 Rush Beyoncé Bono Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons Dua Lipa
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu