Andy Bell vydá remixové EP k loňské desce "Torsten The Bareback Saint"

04.08.2015 10:02 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Andy Bell, tedy polovina britského dua Erasure, vydal v minulém roce bez větší reklamy desku s názvem "Torsten The Bareback Saint", která doprovázela jeho stejnojmennou experimentální elektronicko-akustickou kabaretní show. V září se můžeme těšit na její remixovou podobu.

Zmiňovaná show byla odbornou kritikou velmi chválena, a tak není divu, že Andy a jeho tým v současné době dokončují pokračování, které bude uváděno pod názvem "Torsten The Beautiful Libertine". Než se ale tak stane, bude první kabaretní epizoda uzavřena speciálním remixovým EP. To vyjde čtvrtý zářiový den digitálně a na CD, přičemž jeho obal i samotné disk budou svým formátem a vzhledem připomínat spíše černý vinyl. Předobjednat si ho můžete například zde.

Titul dostal název "Variance: The Torsten The Bareback Saint Remixes" a jeho vydání ohlašuje speciální rádiová verze písně "Weston-Super-Mare". Ta už má i svůj vizuál, který najdete pod článkem. Pro úplnost ještě přikládáme kompletní tracklist: Weston-Super-Mare (Radio Super Mix), Weston-Super-Mare (Extended Version), Weston-Super-Mare (Dancing With Ruby Remix), Weston-Super-Mare (Mooger! Remix), Weston-Super-Mare (Industrial Soundscape Mix), Bingo Hall Baby (Electropop Remake), I Don’t Like (Radio Remix), Fountain Of Youth (Radio Remix), Torsten The Bareback Saint (Promotional Medley).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY