Fort Minor jsou zpět. Mike Shinoda jde v klipu "Welcome" vstříc novým vizuálním technologiím

25.06.2015 19:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kapela Linkin Park oficiálně neohlásila žádnou pauzu, a dokonce sporadicky poslední měsíce koncertuje. Jak se ale zdá, určitý útlum kolem ní druhá polovina tohoto roku přinese. Důvod je prostý - Mike Shinoda po téměř deseti letech probudil svůj alter ego projekt Fort Minor. Ten se na scéně poprvé objevil v roce 2003 a rozhodně si nevedl spatně. Asi největším hitem byla skladba "Where'd You Go", na které se tehdy představila také zpěvačka Skylar Grey.

To vše je ale minulost. Bez jakéhokoliv varování představili Fort Minor počátkem tohoto týdne v rádiích nový singl "Welcome", který okamžitě doplnili i vizuálem. Ten se chytnul vlny klipů, které jsou v poslední době prezentovány v úhlu 360°. Samo o sobě by tedy video k songu nebylo zas až tak moc zajímavé (Shinoda se v něm představuje jakožto všestranný hudebník či nadaný writer), ale díky podobnému rozsahu snímání, jehož výhodu ocení především majitelé mobilů, to vypadá opravdu hodně efektivně.

Mimochodem song, který ještě oficiálně neohlašuje novou desku, je k dispozici k bezplatnému stažení. Vše podstatné vám níže prozradí sám autor.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY