Novinka Motörhead na sebe nechá čekat do srpna

10.06.2015 09:58 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Po čtyřiceti letech působení na hudební scéně by si nejeden rockový fanda mohl myslet, že toho Motörhead v čele s Lemmym Kilmisterem musí mít už dost a snad trochu zvolní. Opak je ale pravdou - legendární formace jde na trh s další deskou "Bad Magic".

Dvaadvacátá nahrávka a nástupce dva roky starého díla "Aftershock" bude k dostání od 27. srpna. Na přípravách se podíleli všichni členové kapely a snažili se ji více nahrávat naživo. A že se to vyplatilo, o tom nemůže být pochyb. Na nahrávce si navíc zahostoval i Brian May z Queen, uslyšíte ho v písni "The Devil". Kromě tohoto hosta uvádí trio také předělávku "Sympathy for the Devil", původně od Rolling Stones. Na nahrávání dohlédl dlouholetý spolupracovník formace Cameron Webb.

Vzhledem k velkému výročí se Motörhead chystají i na koncertní turné. U nás se předvedou už 4. července v plzeňském Depu 2015 v rámci festivalu Rock For People Europe.

Tracklist alba "Bad magic" vypadá takto: Victory Or Die, Thunder & Lightning, Fire Storm Hotel, Shoot Out All Of Your Lights, The Devil, Electricity, Evil Eye, Teach Them How To Bleed, Till The End, Tell Me Who To Kill, Choking On Your Screams, When The Sky Comes Looking For You, Sympathy For The Devil.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY