Nová deska Beach House nám zpříjemní konec srpna. Ponese poetický titul "Depression Cherry"

29.05.2015 16:04 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Best of žebříčky pro rok 2012 se napříč významnými hudebními médii různily, ale vesměs všechny obsahovaly Beach House a jejich "Bloom". Ne náhodou. Čtvrtá řadovka baltimorského dua patří skutečně k nejzářivějším klenotům posledních let. Není proto divu, že v případě nadcházejícího alba jsou očekávání vysoká

Beach House - Depression Cherry
© facebook interpreta
Vyjde už 28. srpna pod titulem "Depression Cherry". Co přesně má podobné pojmenování znamenat? "'Depression Cherry' je pro nás barvou, místem, pocitem, silou... Vyjadřuje prostor, do něhož se dostanete poté, co jste prošli nekonečně rozmanitými výpravami života," uvádí ve svém tiskovém prohlášení kapela.

Muzikanti nás také zasvětili do zvuku nových skladeb. Jednoduchost, důraz na melodičnost a minimum nástrojů - takovými atributy má nový materiál oplývat. A třebaže minulý počin opět přidal na věhlasu jejich projektu, nahrávání probíhalo s co největším zřetelem na přirozený vývoj a ignorovalo jakékoliv komerční tlaky zvenčí.

Tracklist "Depression Cherry" je následující: Levitation, Sparks, Space Song, Beyond Love, 10:37, PPP, Wildflower, Bluebird, Days Of Candy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY