Švédští Roxette v Praze představí své největší hity již ve čtvrtek

19.05.2015 15:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Naše hlavní město za pár dní čeká jeden z největších koncertů tohoto roku. Ve čtvrtek 21. května pražskou O2 arenu zaplní fanoušci švédského dua Roxette.

Marie Fredriksson a Per Gessle započali svoji hudební kariéru přesně před třiceti lety, což už nějaký ten měsíc oslavují na velkém světovém turné s prostým názvem "XXX - The 30th Anniversary Tour". Jeho evropská část čítá pětatřicet zastávek a odstartovala 10. května v Miláně.

A protože Roxette, kteří tyto tři dekády nedávno zrekapitulovali i povedeným dvoudiskovým výběrem, mají velkou fanouškovskou základnu i u nás, vystoupí v České republice hned dvakrát. Poprvé již tento čtvrtek, druhý koncert je pak čeká patnáctý červnový den v Ostravě.

O vstupenky na pražský koncert byl od počátku opravdu velký zájem, proto jich v současné době v předprodeji zbývá už jen pár stovek v kategorii stání za 1 090 Kč. Co se sezení týče, jde spíše o posledních pár kousků v levnějších kategoriích 990 Kč. Pokud nějaká vstupenka zůstane v den koncertu ještě neprodána, lze ji zakoupit přímo na pokladnách u vstupu do areny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY