Dubnový Spark láká na Masters Of Rock

08.04.2015 17:51 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Po více než třech letech se na titulní straně rockového magazínu Spark opět potutelně usmívá Tuomas Holopainen. Tentokrát po boku s Floor Jansen, zpěvačkou, která promptně, uprostřed turné, zaskočila za vyhozenou Anette Olzon a už zůstala. Nejen s ní, ale i se zaskakujícím bubeníkem Kaiem Hahto a hráčem na lidové nástroje Troyem Donockleyem, poprvé v roli oficiálního člena, Nightwish v červenci přijedou představit nové album "Endless Forms Most Beautiful" na Masters Of Rock. V rozsáhlém rozhovoru se k němu vyjadřují nejen členové kapely, ale i zvukař Tero Kinnunen, za kterým se Spark vypravil přímo do Finska. Ve výbavě správného fanouška mířícího do Vizovic by však neměl chybět ani plakát k podpisu, který rovněž najdete uvnitř.

Spark duben 2015
© facebook interpreta
Kromě toho Spark pro Galerii titánů vyzpovídal legendy jižanského rocku Lynyrd Skynyrd, kteří začátkem května vůbec poprvé vystoupí v České republice. Už na loňském Masters Of Rock Spark odchytil basáka Korpiklaani Jarkko Aaltonena, jehož hudební znalosti otestoval pro rubriku Ušní průplach a pro změnu svou duši v Deep Look Inside odhaluje Igor Cavalera. Obsáhlé jsou také rozhovory s veterány Europhine, mozkem Porcupine Tree Stevenem Wilsonem či s Wolfem Hoffmannem, který vzpomíná na album Accept "Metal Heart", od jehož vydání v březnu uplynulo rovných třicet let. Láďa Křížek se ohlíží pro změnu za historií Vitacitu.

Po dvou letech se na Masters Of Rock vrátí nadějní britští melodici Neonfly, kteří dostali prostor v rubrice Síla a melodie, kde jim sekundují Enforcer. A lákadlem nepochybně jsou i další jména: Agnostic Front, Orphaned Land, Unleashed, Prong, Morgoth či Skyforger.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY